Speltips Carolina Hurricanes – Tampa Bay Lightning 9/6: Matchboll

Simon Pålsson Publicerat: 8 juni 2021

Tampa Bay Lightning behöver en vinst till i Stanley Cup-slutspelet för att nå den tredje slutspelsrundan. Carolina Hurricanes utmanar.

Carolina Hurricanes - Tampa Bay Lightning

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det har varit precis som Tampa Bay Lightning hade hoppats på hittills i det här NHL-slutspelet, med vinst direkt i den första slutspelsrundan mot Florida Panthers utan att förta sig, och nu 3-1 direkt mot Carolina Hurricanes.

Tampa Bay Lightning är som bekant ett väldigt starkt hockeylag för närvarande och man har lyckats bibehålla mycket av det som gjorde laget så fruktansvärt starka förra säsongen.

Nu kanske man inte riktigt har samma höjd i laget och i grundserien slutade man trots allt ”bara” åtta, men man gick vidare till slutspelet på ett kontrollerat vis och i ärlighetens namn är det vad som betyder någonting.

Samtidigt är Tampa Bay Lightning ett erkänt starkt slutspelslag och inledningen på årets slutspel pekar i samma riktning.

Nu har man alltså 3-1 att gå på mot Carolina Hurricanes, även om det varit många tighta matcher hittills. Det gör att man inte ska räkna hem det här för Tampa Bay Lightning än.

Odds på Stanley Cup

Som alltid i slutspelssammanhang kommer varje match att leva sitt eget liv och det går inte att dra några förhastade slutsatser om matcherna på förhand.

Tampa Bay Lightning har haft lite stolpe in hittills och har trots allt vunnit två av matcherna med uddamålet, 2-1. Det har varit täta matcher gång på gång.

Det är mycket möjligt att vi nu går inför en mycket tight match, när Tampa Bay Lightning ska avgöra, men Carolina Hurricanes med näbbar och klor försöker hålla sig kvar i matchserien och slutspelet.

Carolina Hurricanes var också fem poäng bättre än Tampa Bay Lightning i grundserien och har varit en klar outsider redan tidigt den här säsongen. Man tänker inte ge upp nu.

Carolina Hurricanes draw no bet spelas till 2,10 gånger såsen hos Betfair.

  Rygga spelet hos betfair – Hämta 100 kronor riskfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Carolina Hurricanes draw no bet
Odds: 2,10
Bolag: Betfair
Spelstopp: 00:30, onsdag 9 juni 2021
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: