Speltips Colorado Avalanche – Arizona Coyotes 14/8

Simon Pålsson Publicerat: 14 augusti 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Arizona Coyotes vägde alldeles för lätt i den första slutspelsmatchen i NHL mot Colorado Avalanche, och har nu press på sig inför den 14 augusti 2020.

  Rygga vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

NHL-slutspelet har börjat precis som man hade hoppats på, och även om det saknas publik och matcherna på många sätt inte är vad man hade önskat finns det ändå ett stort underhållningsvärde. Det råder det ingen som helst tvekan om.

Arizona Coyotes klev in i slutspelet med en av de tuffare utmaningarna på pappret, och har redan nu hamnat i en prekär situation mot Colorado Avalanche.

Den första matchen i den här matchserien slutade inte med den spänning som många hade förhoppningar på, utan det blev någonting helt annat. Men med tanke på att det trots allt var väldigt stor skillnad på lagen i grundserien, och inte minst i den totala tabellen, kanske man inte ska vara så förvånad?

Men hur som helst föll Arizona Coyotes igenom med hela 3-0 direkt, och var direkt undermåliga i sin egen offensiv. Att vara så pass uddlösa i en slutspelsmatch, när det är skarpt läge och det inte spelar någon roll hur stort man förlorar matchen i fråga, bådar inte särskilt gott inför framtiden.

Det kom också lite förvånande med tanke på att Arizona Coyotes faktiskt såg ganska spetsiga ut i sin kvalrunda, där man spelade mot ett alltid svårslaget Nashville Predators. Då var det ofta Arizona Coyotes som satte ton på matcherna med en intensiv offensiv, och då öste man in mål. Dessutom vann med den matchserien med klara 3-1.

Colorado Avalanche är på riktigt

För den som följer NHL kan det vara aningen förvånande att ett lag som Colorado Avalanche åter är i toppen av NHL, med tanke på att man har haft ett par riktigt tunga, snudd på usla, säsonger. Men efter ett par tunga år, efter mycket regn, syns det äntligen lite ljusning och solsken.

Om vi bara ser till grundseren slutade Colorado Avalanche trea av samtliga lag, och hade ett offensivt spel som la grunden till vinst efter vinst.

Det går att jämföra med Arizona Coyotes, som alltså slutade 22 av samtliga lag, och som verkligen krånglade sig vidare till kvalrundan. Att man sedan slog ut Nashville Predators där, och därigenom tog sig till det här slutspelet, är ingenting annat än imponerande. Men frågan är om det inte tar slut nu?

Det känns som att en hel del pekar på det, och det mesta pekar dessutom på att Colorado Avalanche är ett för bra lag.

Colorado Avalanche vinner (ordinarie tid) spelas till 1,78 gånger krämen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Colorado Avalanche vinner (ordinarie tid)
Odds: 1,78
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 21:00, fredag 14 augusti
TV:  viasatxtra logo
Stream:  viaplay logo