Speltips Colorado Avalanche – Dallas Stars 1/9

Simon Pålsson Publicerat: 27 augusti 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Efter att ha förlorat tre matcher mot Dallas Stars måste Colorado Avalanche nu vinna i NHL-slutspelet natten till tisdagen den 1 september 2020.

  Rygga vårt speltips hos Casumo!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är augusti som går över i september, och när sommaren så sakteliga tynar bort i Sverige är det också dags att avsluta den amerikanska, eller nordamerikanska rättare sagt, ishockeysäsongen.

Som bekant har corona över världen ställt till det för många ligor, sporter och atleter, och NHL har såklart inte varit immuna mot det här. Det är också därför som vi är framme vid ett slutspel som ännu inte gått in i sin sista helt avgörande fas.

Men det är spänning som råder, och det som nu spelas liknar det ordinarie slutspelet under en vanlig säsong. Det är bäst av sju matcher som gäller, och för att ta sig vidare till nästa runda behövs alltså fyra vinster.

I skrivande stund är det Dallas Stars som har ena foten i nästa slutspelsfas, efter att man vunnit tre av fyra matcher mot Colorado Avalanche hittills. Det har varit idel jämna matcher, men det gäller att dra det längsta strået även i dessa.

Senast slutade matchen med en 5-4-förlust för Colorado Avalanche, som bittert fick räkna in ännu en förlust. Därför är det också Colorado Avalanche som har press på sig inför match fem natten till tisdag.

Colorado Avalanche är starka

Under egentligen hela grundserien såg vi att Colorado Avalanche är ett lag som man ska räkna med, och efter flera svaga säsonger har man äntligen kunnat bygga upp ett starkt lagbygge igen. Det har varit en fördel att man kunnat trejda till sig några av de största talangerna, som nu sakta men säkert blivit toppspelare i NHL.

Det är det som gör att vi hela tiden har med Colorado Avalanche i beräkningarna, och nu tänker vi inte räkna bort laget bara för att man har 3-1 att gå på. Det känns som att man kan motiveras av det här.

I slutändan gäller det dock för Colorado Avalanche att ha lite stolpe in, efter att nu spelat flera jämna matcher och ändå förlorat. Det är trots allt ganska små marginaler som avgör slutspelsmatcher till slut.

Colorado Avalanche draw no bet spelas till 1,65 gånger smeten hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få 300 kronor freebet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Colorado Avalanche draw no bet
Odds: 1,65
Bolag: Casumo
Spelstopp: 03:45, tisdag 1 september
TV:  viasatxtra logo
Stream:  viaplay logo