Speltips Colorado Avalanche – Vancouver Canucks 24/3: Klara favoriter

Axel Sjödin Publicerat: 23 mars 2022

Colorado Avalanche ställs mot Vancouver Canucks i Pepsi Center sent på natten till torsdag.

Colorado Avalanche - Vancouver Canucks

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Colorado Avalanche har sett strålande ut under hela säsongen och det är inte för intet som de hålls som favoriter hos spelbolagen till att lyfta Stanley Cup senare i år. De har en poängskörd som slår samtliga lag i ligan då de har spelat in 95 poäng redan efter 63 spelade matcher.

Med hela 16 poäng ned till St. Louis Blues så har de Central Division som i en liten ask redan och behöver i stort sett bara spela av de resterande 19 matcher kvar av grundserien utan någon direkt press.

Möjligtvis är det därför som det har sett lite skakigt ut under mars jämfört med tidigare månader. De hade nämligen en period för bara ett par veckor sedan där de förlorade fyra av fem matcher, något mycket ovanligt för den här upplagan av Avalanche.

Men de verkar återigen ha hämtat sig med fyra raka segrar och hemma i Pepsi Center har de visat sig oerhört svårslagna. De kliver därmed in på isen som självklara favoriter mot ett ojämnt Vancouver.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Vancouver har inte lyckats leverera när det gäller

Vancouver Canucks tillhör ett av de få lag som fortfarande är inblandade i den mycket jämna striden kring slutspelsplatserna i Western Conference. I nuläget så går de två extra platserna till Nashville och Dallas från Central Division, men både Vegas och Vancouver är inte långt bakom Dallas och har alla möjligheter att utmana om den sista slutspelsplatsen innan säsongen är över.

Tyvärr för Vancouvers del så har resultaten inte riktigt gått deras väg under den föregående veckan och de har halkat efter lite precis när de hade sin chans att dra förbi. Fem förluster på deras senaste sex matcher bådar inte gott inför en av säsongens tuffaste bortamatcher mot Colorado.

Det är illavarslande att de inte lyckades ta tillfället i akt då de hade sex raka hemmamatcher där flera av dem var mot överkomligt motstånd. Förluster mot Buffalo och Detroit kan stå dem dyrt när poängen väl räknas samman i slutet av grundserien.

Ett målspel hade kunnat vara intresse här då båda lagen tenderar att spela rätt målrika matcher. Men med tanke på Vancouvers form och att det är Colorado vi pratar om så tycker jag mig ändå se spelvärda odds på den raka ettan här bara. För 1.62 hos Expekt spelar vi alltså på att Colorado vinner detta på ordinarie tid.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Colorado vinner
Odds: 1.62
Bolag: Expekt
Spelstopp: 02:30
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: