Speltips Colorado Avalanche – Vegas Golden Knights 9/6: Hemmavinster

Simon Pålsson Publicerat: 8 juni 2021

Natten till onsdagen den 9 juni 2021 är det dags för Colorado Avalanche och Vegas Golden Knights att mötas för femte gången i Stanley Cup-slutspelet.

Colorado Avalanche - Vegas Golden Knights

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Efter fyra raka matcher mellan Colorado Avalanche och Vegas Golden Knights kan vi enkelt konstatera att det har varit ganska viktigt att spela på hemmaplan – eftersom hemmalaget har vunnit i samtliga fyra matcher hittills.

Det gör att den här slutspelsserien är kvitterad till 2-2 och att det nu är fullt öppen gas inför fortsättningen. Vad kan vi förvänta oss då? Jo, jag är ganska säker på att det fortsätter i samma ganska jämna stil.

Colorado Avalanche vann den första matchen med 7-1, men förlorade samtidigt den senaste med hela 5-1. Mellan dessa båda matcher har det slutat 3-2, en gång var som segrare, i den här matchserien.

Med andra ord kan man lugnt säga att det är dagsformen som avgör och att hemmaplansfördelen ser ut att spela en större roll i den här matchserien än i andra matchserier så här långt i slutspelet denna speciella säsong.

Men vad vi kan räkna med nu är att Colorado Avalanche förmodligen reser sig en aning efter sin mer sömniga insats senast. Faktum är att man har ett stort spel i sig och mot St Louis Blues vann man exempelvis fyra raka matcher genom att göra en hel del mål framåt. Det är den typen av offensiv hockey som man helst spelar.

Målspel i NHL-slutspelet

Vegas Golden Knights är bevisligen ett svårstoppad lag när man får upp ångan och det fick inte minst Minnesota Wild erfara i den första slutspelsrundan, där man trots ett större övertag tappade i slutet och förlorade den avgörande matchen med hela 6-2.

På hemmaplan spelar Vegas Golden Knights nästan uteslutande matcher i vilka man gör många mål – men man har förhoppningar om att kunna fortsätta på den inslagna vägen här också.

Ser vi till grundserien är det här den moraliska finalen, då Vegas Golden Knights slutade tvåa på 82 poäng, samma poäng som grundserievinnarna Colorado Avalanche.

Efter matcher som dominerats åt ena eller andra hållet tror jag på ett öppet, jämnt och målrikt slag i den här femte matchen.

Över 5,5 mål spelas till 2,00 gånger pengarna hos Betfair.

  Rygga spelet hos betfair – Hämta 100 kronor riskfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 5,5 mål
Odds: 2,00
Bolag: Betfair
Spelstopp: 03:00, onsdag 9 juni 2021
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: