Speltips Columbus Blue Jackets – Florida Panthers 1/2: Superform

Axel Sjödin Publicerat: 31 januari 2022

Nattens NHL inleds med mötet mellan Columbus Blue Jackets och gästande Florida Panthers.

Columbus Blue Jackets - Florida Panthers

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett skakigt Columbus Blue Jackets tar emot ett Florida Panthers i väldigt fin form i nattens första hockeymatch från andra sidan Atlanten. Tillsammans med Colorado Avalanche så är det Florida som har ligans högsta poängsnitt och är kanske NHL:s starkaste lag i nuläget.

De tangerade nyligen ett rekord som bara har uppnåtts fyra gånger i ligans historia där de hade vunnit 22 av sina 25 första hemmamatcher. Det är framgångarna hemma i BB&T Center som gör att de är laget med flest poäng i hela NHL för tillfället och de toppar Atlantic Division över de regerande mästarna Tampa Bay Lightning.

Deras bortafacit har däremot inte alls varit lika imponerande och där har de faktiskt förlorat mer än vad de har vunnit med 8-6-5 i facit. Men de är i oerhört stark form nu med åtta vinster på sina tio senaste matcher varav de har vunnit tre av sina fem senaste på bortais.

Trots att de inte alls har sett lika vassa ut på resande fot så går de i alla fall in som storfavoriter mot Columbus Blue Jackets nu under natten till tisdag.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Columbus har inte imponerat

Hemmalaget har som sagt varit rätt skakiga formmässigt och har inte imponerat under säsongen. De ligger i nuläget femma i Metropolitan Division med ett gap på hela 18 poäng upp till Washington Capitals på fjärdeplatsen.

En topp tre-placering i divisionen är så gott som utesluten och med tanke på att både Boston Bruins och Detroit Red Wings i ligger bättre till poängmässigt i Atlantic Division så ser utsikterna för en Wild Card-plats rätt mörka ut också.

Columbus har bara vunnit två av sina sex senaste matcher och har åkt på ett par riktigt smällar under samma period. De mötte Florida borta för drygt två veckor sedan och förlorade med hela 2-9.

Florida är ett klart bättre lag, vilket deras senaste möte visade. Därmed spelar vi också på att gästerna lyckas ta detta under ordinarie tid för 1.65 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Florida vinner
Odds: 1.65
Bolag: Expekt
Spelstopp: 01:00
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: