Speltips Dallas Stars – Colorado Avalanche 3/9

Simon Pålsson Publicerat: 1 september 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Colorado Avalanche chockstartade med fem mål på en period senast, och räddade sitt skinn i NHL-slutspelet mot Dallas Stars. Nu möts lagen den 3 september 2020.

  Rygga vårt speltips hos Unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är speciella tider i den nordamerikanska ishockeyn, och den som gillar spänning uppskruvat på otroliga nivåer har sannerligen hittat helt rätt. Det är full fart som gäller, med matcher på båda sidor av kontinenten.

Nu spelas i för sig matcherna på kanadensisk mark, och det är matcher på neutral mark som gäller. Det spelas inte heller hockey inför publik just nu, men det säger väl sig själv?

Hur som helst är spänningen i slutspelsserien mellan Dallas Stars och Colorado Avalanche helt otrolig, och efter fem omgångar står vi på 3-2 i matcher till Dallas Stars. Det kändes som att Colorado Avalanche hade sumpat chansen, men man sprattlade till ordentligt sist och reducerade till 3-2.

Colorado Avalanche vann den första perioden med hela 5-0 och verkligen körde över sitt motstånd där och då. Men frågan är om det inte innebär att vi nu får se en motreaktion?

Nästan samtliga matcher har varit galet offensiva och produktiva, men när det nu är vinna eller försvinna borde riskminimerandet ta över.

Colorado Avalanche är heta

Dallas Stars har haft ett par spelare borta under en längre tid, och det mesta pekar på att samtliga tre spelare missar den här matchen också. Martin Hanzal är borta resten av säsongen med en ryggskada, och Roman Polak är borta av personliga skäl. Dessutom är Stephen Johns osäker till spel i just den här matchen.

Men det går verkligen inte att jämföra med läget i Colorado Avalanche, som sannerligen är ansträngt inför den här livsviktiga matchen. Efter matcherna på slutet har man samlat på sig en rad olika skador. Länge hade man bara en spelare borta i form av Colin Wilson, men nu finns det ytterligare fem spelare som kan missa matchen enligt den officiella rapporten på förhand.

Erik Johnson, Philipp Gubauer, Matt Calbert, Joonas Donskoi och Pavel Francouz står alla utanför. I de två första fallen rör det sig om nyligen uppkomna skador som innebär att de inte spelar mer den här säsongen. I de två senare fallen hoppas man att det är spelare som ska kunna spela.

Efter den tunga vinsten senast såg Colorado Avalanche till att verkligen väcka liv i det här igen, men nu måste vi väl ändå få så en motreaktion?

Under 6 mål (asian handicap) spelas till 1,82 gånger smeten hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 6 mål (asian handicap)
Odds: 1,82
Bolag: Unibet
Spelstopp: 02:00, torsdag 3 september
TV:  viasathockey logo
Stream:  viaplay logo