Speltips Dallas Stars – Vegas Golden Knights 13/9: NHL-slutspel

Simon Pålsson Publicerat: 5 september 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Vegas Golden Knights är i underläge i Conference Finals mot Dallas Stars, och behöver vinna i Stanley Cup-slutspelet den 13 september 2020.

  Rygga vårt speltips hos casumo!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är inte den säsong som man hade hoppats på, och det är inte den säsong som man hade planerat för. Men när det nu ska till att avgöras på andra sidan pölen måste man ta och älska den hockey som spelas i NHL. Det smäller väldigt bra.

Detta trots att det inte finns någon publik på läktarna, och trots att samtliga matcher spelas på neutral mark. Det man måste fascineras över är nivån på matcherna, och nivån på spelet. Det är världens bästa hockeyliga. For sure.

Dessutom är spänningen och underhållningsvärdet på otroliga nivåer. Just nu är det Conference Finals på båda sidor kontinenten, och det är spännande på båda sidor. Men frågan är om det på västra sidan inte är ännu bättre? Det känns nämligen som att Vegas Golden Knights och Dallas Stars är två osannolikt jämna lag.

Dallas Stars vann första matchen med 1-0, och Vegas Golden Knights studsade tillbaka med en tung vinst med 3-0 därefter. Men senast var det Dallas Stars som drog det längsta strået igen. Men då krävdes det faktiskt förlängning innan Vegas Golden Knights fick ge sig. Otroligt.

Inför den fjärde matchen känns det lite som att det hela kan komma att avgöras – även om just de orden inte ska yttras. Vi har sett vändningar tidigare i det här slutspelet, och den här matchserien tyder på att lagen kan vinna ett par matcher i rad utan problem. Det är så pass jämnt att varje match lever sitt egna liv.

Vegas Golden Knights reser sig

Vad vi däremot kan ha med oss är att Vegas Golden Knights verkligen behöver resa sig nu, och att de förmodligen ser det här som ett skarpt läge. Om man inte reser sig nu är risken stor att drömmen om en titel är död.

Det går inte att överdriva hyllningarna till hela uppbyggnaden av organisationen och truppen i Vegas Golden Knights, som på ett par få säsonger redan blivit en maktfaktor i NHL. Det känns helt givet att det här laget ska vara så här långt i slutspelet.

Det känns lika givet att Vegas Golden Knights ska var ett lag som gör match av den här Conference Finals hela vägen in. Det är inte så att man är underlägsna Dallas Stars på något sätt. Tvärtom tyder en del på att Vegas Golden Knights snarare är det något bättre laget.

Därför tänker jag gå på ett rakt spel inför den fjärde matchen, som jag inte tror att Vegas Golden Knights förlorar.

Vegas Golden Knights vinner (ordinarie tid) spelas till 2,00 gånger såsen hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få 300 kronor freebet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Vegas Golden Knights vinner (ordinarie tid)
Odds: 2,00
Bolag: Casumo
Spelstopp: 02:00, söndag 13 september 2020
TV:  viasathockey logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: