Speltips Detroit Red Wings – Anaheim Ducks 1/2: Framåtlutat

Axel Sjödin Publicerat: 31 januari 2022

Anaheim Ducks reser till Detroit för att möta Red Wings under natten till tisdag.

Detroit Red Wings - Anaheim Ducks

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det förväntas bli en jämn match då Detroit Red Wings välkomnar Anaheim Ducks till Little Caesars Arena under natten till tisdag. Båda lagen är pressade till att vinna även om de befinner sig i väldigt olika situationer inför omgången.

Den östra konferensen ser rätt låst ut med åtta lag som har slutspelsplatserna i ett järngrepp för tillfället. Detroit Red Wings är dock den främsta utmanaren till att försöka bryta sig in bland topplagen för att kunna hota om en slutspelsplats.

De jagar Boston som ligger ovanför dem i Atlantic Division med nio poäng mer samtidigt som de har spelat fyra färre matcher. Det är minst sagt ett tuff uppgift då kvartetten ovanför dem i divisionen samtliga visar upp en väldigt fin form.

Vinsterna behöver radas upp ifall de ska ha någon chans att ta ikapp det försprånget och först ut är det matchen mot Anaheim som gäller. Detroit har varit betydligt starkare hemma under säsongen och går in som knappa favoriter inför mötet.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos 888!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Anaheim har inte råd att slappna av

Gästerna ligger i sin tur på andra plats i den oerhört jämna Pacific Division. De kan dock inte slappna av för fem öre då de har spelat hela sju matcher fler än till exempel Calgary och Edmonton som jagar toppen.

De behöver fortsätta att försvara sitt svaga grepp om slutspelsplatserna och har inte råd att förlora matcher ifall de inte vill riskera att halka ned under strecket. De tillhör i alla fall ett av de mer formstarka lagen i sin division med 5-4-1 som facit i deras tio senaste matcher.

De har återhämtat sig från en mindre svacka genom att vinna fyra av deras fem senaste, vilket står i stark kontrast till Detroit som istället har förlorat fyra av deras senaste fem. Men i och med att Detroit trots allt är starka hemma så blir det en tuff match att sia om.

Istället kikar vi på målmarknaden där båda lagen har haft målrika matcher på senaste. Detroit har släppt in flest mål i hela NHL såhär långt, men har inte heller en dålig offensiv. Utöver Anaheims senaste 2-1-vinst mot Ottawa så har även de haft fyra väldigt målrika matcher på raken och här finns det förutsättningar för en målfest. Vi spelar därmed på över 5,5 mål för 1.80 hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 5,5 mål
Odds: 1.80
Bolag: 888sport
Spelstopp: 01:30
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: