Speltips Detroit Red Wings – New York Rangers 1/4: Klara favoriter

Axel Sjödin Publicerat: 31 mars 2022

Detroit Red Wings tar emot New York Rangers i Little Caesars Arena under natten till fredag.

Detroit Red Wings - New York Rangers

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Med slutspelsplatserna i stort sett klara i den östra konferensen så finns det inte jättemycket att spela för med knappa fjärdedelen kvar av grundserien. Men det är trots allt ett klassiskt möte som väntar och New York Rangers lär vilja få bästa möjliga seed inför slutspelet.

Detroit Red Wings är i nuläget femma i Atlantic Division där de har varit det starkaste laget utöver topp fyra som innehar slutspelsplatserna. De har dock haft en väldigt tung period under mars där de snabbt har tappat mark och alla ambitioner att kunna utmana om en slutspelsplats i säsongens slutskede.

Under mars har de förlorat tio av deras tolv senaste matcher och i söndags åkte de på en riktig stjärnsmäll då Pittsburgh fullkomligt körde över dem med 11-2. Deras defensiv har varit horribel och de har nu släppt in näst flest mål av alla lag i hela NHL, bara ett färre än bottenlaget Montréal.

Att släppa in elva mål i en och samma match är rekordet under säsongen, men rekordet de slog var deras egna då de släppte in tio mot Toronto för bara en månad sedan. De släppte även in nio mot Arizona tidigare under månaden vilket kvalar in på en delad tredje plats. Deras defensiv kan kollapsa som ingen annan med andra ord och mot ett formstarkt Rangers lär de få problem.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Rangers klättrar i tabellen

New York Rangers klev nyligen upp på andra plats i Metropolitan Division efter att ha gått förbi Pittsburgh i tabellen. Med två vinster mot just Pittsburgh inom loppet av den senaste veckan så har de gett ett styrkebesked när slutspelet nu närmar sig och kan få en bättre seed.

De har nu fem vinster på deras sex senaste matcher och om de vill behålla sin placering så gäller det att hålla i den fina formen. De har ett ganska överkomligt spelschema i en vecka framöver innan de ännu en gång ställs mot Pittsburgh nästa fredag. Mot Detroit ska de vara klara favoriter trots att matchen spelas på bortais.

NY Rangers tillhör inte favoriterna till att vinna Stanley Cup i år, men fortsätter de på inslagen väg så kan de nog överraska många. Det är framförallt defensivt som de har varit starka, frågan är bara om de håller offensivt för att gå långt i slutspelet, då de tillhör ett av de topplag som producerat minst framåt under säsongen.

Mot Detroits defensiv lär de i alla fall få sina chanser och därmed spelar vi också på att NY Rangers går segrande ur matchen under ordinarie tid för 1.98 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: New York Rangers vinner (3-väg)
Odds: 1.98
Bolag: Expekt
Spelstopp: 01:30
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: