Speltips Detroit – San José 5/1: Jämn batalj

Martin Efvergren Publicerat: 4 januari 2022

Förutsättningarna är jämna när Detroit Red Wings gästas av San José Sharks i NHL. Matchen spelas den onsdagen den 5 januari 2022 med nedsläpp kl 01:30 svensk tid.

Detroit Red Wings - San José Sharks

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Detroit Red Wings har tagit 33 poäng på 33 matcher och ligger på en femte plats i Atlantic Division. Efter en rad uppskjutna matcher kunde NHL dra igång igen strax före nyåret och det blev en sämre återstart för Detroit Red Wings vidkommande.

På nyårsafton föll man med 3-1 mot Washington Capitals och i söndags åkte man på en 5-1-förlust mot Boston Bruins i Little Caesars Arena. Detroit tog ledningen i den matchen men Boston satte fem raka puckar och vann till slut klart och rättvist.

San José Sharks ligger i skrivande stund på sjätte plats i Pacific Division efter att man tagit 35 poäng på 33 matcher. De har hunnit spela tre matcher sedan corona-uppehållet. Av dessa har man vunnit två och förlorat en. I den senaste matchen i söndags blev det förlust med 8-5 mot Pittsburgh Penguins.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Knapp fördel San José

Detroit Red Wings och San José Sharks håller till olika divisioner men ser vi till poängskörden är det väldigt jämnt mellan lagen. De har spelat lika många matcher och San José har tagit två poäng fler än Detroit.

Erik Karlsson dunkade in ett slagskott då San José Sharks föll med 8-5 mot Pittsburgh i söndags. Det blev en svängig tillställning där Sharks hämtade upp ett 6-1-underläge till 6-5, men närmre än så kom man inte.

Det var San Josés andra målkalas på kort tid då man förra veckan vann på straffar mot Arizona efter att man matchen slutat 7-7. Därefter besegrade man Philadelphia Flyers med 3-2 i torsdags efter avgörande på övertid.

Detroit Red Wings har däremot varit mer modesta när det kommer till den offensiva produktionen i de senaste matcherna. Man har bara gjort två mål totalt i de två matcherna man spelat efter uppehållet.

Förutsättningarna är jämna inför det här mötet och spelbolagen är det faktiskt helt jämnt om vi ser till oddsättningen. Det finns med andra ord ingen favorit i den här matchen, men i min bok är det knapp fördel San José Sharks.

Men det här lär bli en jämn batalj där små marginaler kommer fälla avgörande. Jag tror att San José kommer försöka vara mer kompakta än vad man var senast mot Penguins när matchen rann ifrån dem. Bäst spelvärde finner jag i att det kommer göras under 6.5 mål (inkl. övertid & straffar). Det spelas till 1.77 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 6.5 mål (inkl. övertid & straffar)
Odds: 1.77
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 01:30, onsdag 5 januari 2022
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: