Speltips Edmonton Oilers – Calgary Flames 25/5: Stanley Cup-slutspel

Martin Efvergren Publicerat: 24 maj 2022

Edmonton Oilers leder med 2-1 i matcher mot Calgary Flames i kvartsfinalen av Stanley Cup. Den fjärde matchen spelas natten till onsdag den 25 maj med nedsläpp kl 03:30 svensk tid.

Edmonton Oilers – Calgary Flames

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Calgary Flames och Edmonton Oilers slutade etta och tvåa i NHL:s Pacific Division och ställs nu mot varandra i Western Conference andra runda av Stanley Cup. Flames inledde matchserien bäst då man vann den första matchen på hemmais. Därefter har Oilers vänt på steken då man vunnit två raka matcher.

I söndagens möte var det hemmalaget som kopplade greppet om matchserien och det var mycket tack vare en het Evander Kane.

Oilers grundlade segern i den andra perioden som man vann med hela 4-0. Kane svarade då för ett så kallat äkta hattrick då han hängde tre raka kassar från 1-0 till 4-0. Flames lyckades sedan göra ett mål i den tredje perioden men närmare än så kom man inte.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målrik historik

Calgary Flames gick en tuff serie mot Dallas Stars i åttondelsfinalen. Man kunde då till slut avgöra det hela i förlängning av den sjunde matchen på hemmais efter att Johnny Gaudreau gjort det avgörande målet.

Matchserien mot Edmonton Oilers inleddes sedan med ett rejält målkalas. Flames vann då en svängig tillställning som till slut slutade med siffrorna 9-6 till hemmalaget. Målrikt blev det sedan också i den andra matchen, men där var det Oilers som kunde ta en viktig bortaseger med 5-3.

Edmonton Oilers kommer, precis som Flames, från en matchserie som gick till en sjunde avgörande mot Los Angeles Kings. Mycket talar nu för att även den här serien kommer att kunna bli lång. Lagen har varit jämnstarka sett över hela säsongen och inför slutspelet stod det 2-2 i inbördes möten.

Ser vi till oddssättningen är det också helt jämnt mellan lagen inför den här fjärde matchen i Edmonton. Utgången känns oviss men en hel talar för att det kan komma att bjudas på en del mål. Oilers och Flames har nu mötts totalt sju gånger den här säsongen och i fem av dessa matcher har det gjorts minst sju mål.

Det finns gott om offensiv kvalitet i båda lagen och jag finner anledning att tro att det kommer göras en del mål även i den här matchen. Mitt spel blir att görs över 6 mål (asian handicap) till 1.72 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 6 mål (asian)
Odds: 1.72
Bolag: Expekt
Spelstopp: 03:30, onsdag 25 maj 2022
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: