Speltips Florida Panthers – Carolina Hurricanes 2/3: Nattmacka

Simon Pålsson Publicerat: 1 mars 2021

Nattmatch igen i NHL när Florida Panthers spelar hemma mot Carolina Hurricanes natten till tisdagen den 2 mars 2021 svensk tid.

Florida Panthers - Carolina Hurricanes

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Den speciella hockeysäsongen i Nordamerika fortsätter och natten till tisdag spelas åter en handfull matcher, däribland ett antal back to back-möten. Alltså möten där lag spelar mot varandra två, eller fler gånger, inom kort tid.

Det är precis vad som ska ske när Florida Panthers får besök av Carolina Hurricanes för andra gången på bara ett par dagar. Senast slutade matchen 0-0 (hur ofta händer det ens?) och Florida Panthers fick se sig besegrade efter straffläggning.

Med andra ord 60 ordinarie minuter och en hel förlängning utan gjorda mål innan straffläggningen fick avgöra.

Därmed finns det en stor risk för motreaktion inför det andra mötet mellan algen. Förmodligen är det vad spelbolagen är inriktade på. För om vi ser till oddsmarknaden verkar övertygelsen vara att vi får se massvis med mål här.

Men faktum är att trenderna för båda lagen är på nedåtgående vad gäller antalet gjorda mål, samtidigt som man faktiskt har det varit ganska starka i sin egen offensiv konsekvent under säsongen. Florida Panthers är ett stabilt defensivt lag, medan Carolina Hurricanes också är det.

Odds på målmarknaden

Om vi ser till den totala tabellen i hela NHL, varför man skulle göra det den här säsongen, framgår tydligt att det här är lag i det övre skiktet. Florida Panthers är trea och fem placeringar bakom, men bara två poäng bakom, hittar vi Carolina Hurricanes.

Det mesta pekar i dagsläget på att det här är två lag som kommer att finnas med i toppen hela säsongen, baserat på hur man faktiskt tar sig an sina matcher, med en otrolig kontroll och att man väldigt sällan förlorar med stora siffror.

Över en hel säsong i NHL förlorar alla lag konstiga matcher, men det som avgör hur starkt ett lag är stabiliteten över tid. Där har jag imponeras mycket över både Florida Panthers och Carolina Hurricanes. Det kan tyckas att man inte har samma höjd som krävs, men det är en sådan grej som kan komma.

Mållöst senast och nu tror jag åter på en tillknäppt historia.

Under 6,5 mål (ordinarie tid) spelas till 1,71 gånger smeten hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1 250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Under 6,5 mål (ordinarie tid)
Odds: 1,71
Bolag: bet365
Spelstopp: 01:00, tisdag 2 mars 2021
TV:  viasatsport logo
Stream:  viaplay logo