Speltips Florida Panthers – Detroit Red Wings 10/2: Rakt spel

Simon Pålsson Publicerat: 9 februari 2021

Detroit Red Wings skrällde med en av säsongens första bra insatser borta mot Florida Panthers, men nu borde man få det klart tuffare.

Florida Panthers - Detroit Red Wings

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Den här inledningen på säsongen har poängmässigt varit direkt undermålig för den klassiska NHL-klubben Detroit Red Wings, som inte heller inför den här säsongen har fått ordning på det spretiga truppbygget.

Efter tiotalet omgångar står Detroit Red Wings fortfarande bara på åtta poäng och har därmed halkat efter ganska ordentligt. Nu tog man i för sig en tung vinst mot Florida Panthers senast, men i övrigt har det varit tunnsått med bra prestationer från Detroit Red Wings sida.

Det man eventuellt välvilligt kan se är att Detroit Red Wings gjort ganska bra prestationer mot just topplaget Florida Panthers, efter två uddamålsförluster på hemmaplan och nu en vinst på bortaplan mot laget.

Kan det tala för att Detroit Red Wings ska ta en poäng, eller kanske två, här igen? I mina ögon är det nog ganska osannolikt trots allt.

Det vi däremot kan se är att Detroit Red Wings har en bättre förmåga att hota framåt när man spelar mot Florida Panthers.

Detroit Red Wings gör mål igen

Detroit Red Wings har haft svårt med målskyttet mot lite bättre lag som Tampa Bay Lightning, där man över 120 minuter ishockey bara mäktade med att göra två mål och sedan förlorade båda matcherna med stor marginal.

Men mot Florida Panthers har Detroit Red Wings alltså gjort mål i plural varje match och det kan vara ett tecken på att det är ett motstånd som passar laget.

Florida Panthers däremot behöver studsa tillbaka nu, efter att ha förlorat med 1-4 hemma mot Detroit Red Wings senast. Det är inte ett resultat man är nöjda med och nu tror jag att man försöker gå lite mer på knock.

Över 5,5 mål spelas till 1,83 gånger såsen hos William Hill.

  Rygga spelet hos william hill – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 5,5 mål
Odds: 1,83
Bolag: William Hill
Spelstopp: 01:00, onsdag 10 februari 2021
TV:  viasathockey logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: