Speltips Florida Panthers – New Jersey Devils 19/11: Går som tåget!

Oskar Jörnevik Publicerat: 18 november 2021

Fredagen den 19 november 2021 ska Florida Panthers försöka ta en seger mot Devils, ett Panthers som gått riktigt bra i inledningen.

Florida Panthers - New Jersey Devils

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Florida Panthers har varit ett stabilt lag senaste åren, men har till denna säsong växlat upp rejält. Visst, formen har dippat lite på slutet men man leder fortfarande tabellen och gör otroligt mycket mål. Florida hade inför matchen med Islanders fyra raka nederlag, men gick in och körde över och vann med 6-1 och såg ut som man gjort i inledningen. Dom fyra förlusterna kom på bortais, det är hemma i Florida man är som bäst och har på åtta matcher i år vunnit samtliga och gjort otroliga 39 mål.

Gästerna har bara ett slutspel på dom nio senaste säsongerna. Har i inledningen spelat bra, och har sitt högsta poängsnitt på över tio år. Devils flyger ner till Florida med två raka nederlag, men hade innan det tre raka segrar. Det är ett Devils som spelmässigt spelar fin ishockey har och endast en pinne till slutspel. New Jersey har inte lirat i Florida sedan 2019, men har ett mindre smickrande facit i sol-staten, en seger på dom nio senaste matcherna. Det är ett Devils som har många unga spelare och får man behålla denna stomme kan det bli riktigt bra om ett par år.

Det är ett hemmalag som har bra siffror rakt igenom förutom en sak. Lagets powerplay är inte alls bra, under 20%. Pantrarna har faktiskt inte gjort ett enda powerplaymål på fem matcher, vilket inte håller i längden såklart. Florida gör i snitt 3.88 mål per match, vilket är mycket högt. Gästerna har ett ännu sämre powerplay och gör endast mål på 17% av sina powerplay. Snittar knappt tre kassar per match, vilket måste upp om man ska ta sig till slutspel.
PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Européerna levererar!

I hemmalaget är det Aleksander Barkov som leder interna poängligan, följt av Jonathan Huberdeau och Anthony Duclair. Viktigt för Patric Hörnqvist som gjorde 1+1 i senaste matchen mot Islanders. Panthers backsida är riktigt bra där Aaron Ekblad är riktigt bra. Gustav Forsling har gjort tio assist på 16 spelade matcher. Radko Gudas har gjort en bra säsong så här långt, när han väl håller sig på isen håller han NHL-klass. Bobrovski har gjort en enastående inledning och har en procent på 94.2 på tio starter.

Devils har ett ungt lag på pappret, det yngsta i hela ligan. Pavel Zacha och Andreas Johnsson ligger etta och tvåa i den interna poängligan. Dessvärre för bortalaget är både Miles Wood och Jack Hughes skadade, två killar som går direkt in på tre kedjor. Dawson Mercer gör en riktigt bra rookie-säsong så här långt, även Jesper Bratt går mot 60-70 poäng. Har en okej backsida, Dougie Hamilton har kommit in och det har gjort att PK Subban fått mindre istid och det har gynnat honom.

Det är ett hemmalag som är bättre än Devis. Dock är formen inte den bästa, men Panthers gjorde en mycket bra match senast. Panthers är också ett helt annat lag på hemmaplan än på bortais. Åtta raka segrar i FLA Live arena säger allt. När raka ettan nästan betalar två gånger degen måste polletterna in. Devils brukar ha stora problem i Florida, och kommer få det även denna gång. Lycka till!

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Florida vinner
Odds: 1.85
Bolag: Betsson
Spelstopp: 01.00, fredag 19 november 2021
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: