Speltips Florida Panthers – New Jersey Devils 22/12: Letar form

Oskar Jörnevik Publicerat: 21 december 2022

Florida möter New Jersey i Florida, två lag som letar efter formen möts under torsdagen den 22 december 2022, med nedsläpp klockan 01.00.

Florida Panthers - New Jersey Devils

18+. Giltig för nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 17.12.21. Min. 1,80 odds. Regler & villkor gäller. stodlinjen.se. Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.

Florida har två raka grundserien som varit lysande, året har inte alls startat på samma sätt och man är i skrivande stund en bra bit från slutspel. Närmare sagt är man sju poäng från ett slutspel, då man ligger på en femte plats i Atlantic division. Defensiven har inte alls varit så bra som den borde vara, 111 insläppta mål är alldeles för mycket. Formen är mycket svajig för Panthers då man har tre segrar på sina sju senaste matcher, man kommer senast från en 7-3 förlust i Boston.

Devils har varit ganska ruttna under de tio senaste säsongerna, och har endast tagit sig till slutspel vid ett tillfälle på tio år. Årets poängsnitt på 1.42 poäng per match har laget inte haft sedan man tog sig till final år 2011-2012. Devils leder sin division, och har sex pinnar ner till jagande lag under slutspelstrecket, varför jag nämner det är för att Devils har en mardrömslikt form med fem raka nederlag och ett spel som inte alls stämmer.

Dessa lag möter varandra sällan, ungefär två gånger på säsong. Senast man möttes var faktiskt bara för några dagar sedan, då uppe i New Jersey, då vann Florida med 4-2. En match som var väldigt jämn, kunde gått hur som helst. Dock är det ett Devils som haft stora problem i Florida, de nio senaste tillfällena har Florida gått vinnande ur striden vid åtta tillfällen.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Skickliga spelare

Florida har ett par spelare borta till fighten mot Devils, där bland annat Aleksander Barkov är osäker. Matthew Tkachuk har varit Panthers bästa spelare om vi kollar poängmässigt under säsongen. Även Carter Verhaege har varit lysande så här långt. Defensivt finns det gott om duktiga spelare där Gustav Forsling går mot sin bästa säsong och Aaron Ekblad är alltid bra. Spencer Knight får anses vara lagets första fiol och har en procent på fina 91.9.

Devils har ”endast” tre herrar på skadelistan, en är viktiga Ondrej Palat. Duon Jack Hughes och Jesper Bratt har varit lysande så här långt för Devils där den förstnämnda snittar dryga poängen per match. Även Nico Hischier är en bra spelare och levererar mycket poäng. Defensivt är det Dougie Hamilton som lyfter mycket istid och har flest pinnar i laget, även Ryan Graves ligger bra till i den istiden och har en mycket fin +- statistik. Akira Schmidt har kommit in som målvakt med en ruggigt bra procent, 93.2.

På pappret är det Panthers som har det bättre laget, och har en mycket bra trend på hemmaplan mot Devils. Devils har på slutet varit ganska risiga och spelet stämmer inte alls trots att herrar som Bratt, Hughes och Hischier fortfarande levererar. Florida är erkänt ett bra hemmalag och när man möter ett formsvagt Devils så tycker jag oddset på dryga två gånger degen på hemmalaget är bra. Med Barkov, Verhaeghe och Tkachuk är man svårslagna, och räkna med ett taggat hemmalag efter torsken senast mot Penguins. Raka ettan är ett bra spel.

  100 % – Upp till 1500 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Florida vinner
Odds: 2,18
Bolag: Expekt
Spelstopp: 01:00, torsdag den 22 december 2022
TV:  []
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: