Speltips Florida Panthers – Seattle Kraken 12/12: Starkt hemmalag

Oskar Jörnevik Publicerat: 11 december 2022

Florida Panthers börjar växla upp medan gästerna Seattle börjar växla ned. De möter varandra under måndagen den 12 december 2022 med nedsläpp 00.00.

Florida Panthers - Seattle Kraken

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Florida Panthers har haft en ganska så tung inledning på årets NHL säsong. Efter 27 spelade omgångar har Panthers spelat till sig 30 pinnar och är i skrivande stund utanför slutspelet. Det är dock endast tre poäng upp till strecket och Florida har börjat växla upp rejält. Hemmalaget har tre segrar på lagets fyra senaste matcher, och offensiven har varit riktigt bra i alla dessa matcher.

Seattle har inte funnits länge som förening men har gjort en riktig riktigt bra start på denna säsong och har skapat sig ett riktigt bra läge efter 26 spelade matcher. Sex pinnar ner till en icke slutspelsplats är Seattle i skrivande stund. Formen är dock risig för Kraken då laget har tre raka förluster. Det är inte bara förlusterna som svider, utan att offensiven har varit riktigt dålig, med endast fyra mål på de senaste tre.

Dessa lag har endast mött varandra vid tre tillfällen någonsin. Seattle har 2-1 i matcher, men matchen som spelats under denna säsong, för bara en vecka sedan vann Florida med klara 5-1. Det var en match som dock var ganska jämn spelmässigt men Florida var riktigt effektiva och gjorde fem mål på bara 28 skott på mål.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Stark offensiv

Florida har ett par namn borta, där Patric Hörnqvist är det kändaste namnet. Matthew Tkachuk gör en mycket bra säsong hos Florida, han leder interna på fina 13+24. Carter Verhaeghe, Sam Bennett och Aleksander Barkov är också lirare som lyckats gott denna säsong. Defensivt är det framförallt Brandon Montour och Aaron Ekblad som får dra ett stort lass. Spencer Knight har tagit över första spaden och har gjort det mycket bra.

Kraken har inte de där riktiga stjärnorna i laget men har fått ihop laget på ett mycket bra sätt. André Burakovsky leder interna på mycket imponerande en poäng per match. Jordan Eberle gör sin bästa inledning på länge och Jared McCann leder målligan i laget. Adam Larsson leder backuppsättningen med sina mäktiga +12 i den så viktiga plus minus statistiken. Målvaktssidan går att förbättra då ingen målvakt ligger över 90% i räddningar.

Seattle har ett högre poängsnitt än vad hemmalaget Florida har. Dock så är det ett Florida som har det bättre laget på pappret, har bättre form och vann det senaste mötet. Florida är starka på hemmaplan, och när man möter ett formsvagt Seattle så går det inte blunda för raka ettan. Knappt två gånger degen på Florida ser jag som ett mycket bra odds.

  100 % – 100 kronor

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Florida Panthers vinner
Odds: 1,97
Bolag: NordicBet
Spelstopp: 00:00, måndag den 12 december 2022
TV:  []
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: