Speltips inför Anaheim Ducks – Nashville Predators 13/11: Överspel

Simon Pålsson Publicerat: 12 november 2018

Det blir ett målspel inför mötet mellan Anaheim Ducks och Nashville Predators, en match som spelas i NHL natten till tisdag den 13 november.

Annons:

NHL på schemat – såklart – natten till tisdag svensk tid och här fokuserar vi på svenskmötet mellan Anaheim Ducks och Nashville Predators. Efter en stark inledning på säsongen har formen planat ut för hemmalaget, som nu möter ett relativt formstarkt bortalag.

Med fem raka vinster går det inte att blunda för det faktum att Nashville Predators nu fått upp farten och denna svit har också gjort att laget nu toppar hela ligatabellen. Med 26 inspelade poäng på 16 omgångar finns det få poängtapp att oroa sig för. Kanske är det här säsongen laget kan gå hela vägen?

Anaheim Ducks hade lite häng på toppen inledningsvis, men har nu sjunkit som en sten i den visserligen extremt jämna tabellen. Som vanligt skiljer det bara några få poäng mellan en hyfsad topplacering och en placering på nedre halvan. Vad som oroar är sviten i oktober – sju raka förluster – men i november månad står laget trots allt på två vinster och två förluster. Det går att bygga vidare på.

Spel på målmarknaden

Det finns ett par tunga tapp hos hemmalaget, men Max Comtois och Ondrej Kase hoppas kunna komma till spel då båda är tillbaka i lättare träning. Carter Rowney, Korbinian Holzer och Corey Perry däremot kommer inte att spela matchen.

Det betydligt mer formstarka bortalaget har två stycken osäkra svenska kort inför matchen i form av Viktor Arbidsson och Calle Järnkrok. Det ska å andra sidan röra sig om skavanker och förhoppningen är att båda ska kunna spela ändå. Austin Watson är fortsatt avstängd, medan Dan Hamhuis inte kommit tillbaka än.

Vår känsla är att hemmalaget kommer att förstärka gå för en efterlängtad vinst här och det i sig öppnar upp matchen, någonting som inte minst passar gästerna.

Över 5,5 mål spelas till 1,98 gånger pengarna hos Betser.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfritt!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 5,5 mål
Odds:  1,98 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser
Spelstopp:  04:00, tisdag 13/11
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: