Speltips inför Anaheim Ducks – Vancouver Canucks 22/11: Målspel

Simon Pålsson Publicerat: 20 november 2018

Det är fullt fokus på målmarknaden som gäller inför mötet mellan Anaheim Ducks och Vancouver Canucks natten till torsdag svensk tid.

Annons:

Det är en fullspäckad NHL-natt som står på schemat och för den som av någon anledning är vaken mitt i natten är det bara att zappa mellan den ena höjdarmatchen efter den andra.

Här fokuserar vi på det formsvaga mötet mellan Anaheim Ducks och Vancouver Canucks, två lag som har gått riktigt tungt under den senare delen av säsongsinledningen och som nu hade behövt en vinst för att komma tillbaka på rätt spår.

Hemmalaget har tre raka förluster, varav två på hemmaplan, och har förtvivlat svårt att få igång en vettig målskörd. Det gör det också svårt att vinna matcherna. Hos gästerna är förlustraden nu uppe i sex raka förluster och även här lyfter det inte målmässigt.

Spel på målmarknaden

Det fullkomligt kryllar av spelartapp i hemmalaget och det ställer såklart till det lite för deras lag. Det som oroar är främst offensiva spelare som inte kommer till spel, såväl forwards som mer offensiva backar. På skadelistan hittar vi Corey Perry, Carter Rowney, Mac Comtois, Patrick Eaves, Hampus Lindholm, Korbinian Holzer, Cam Fowler och kanske även John Gibson som är sjuk. Tungt värre.

Men skadesituationen är liknande hos gästerna som också har fler a tunga offensiva spelare borta. Sven Baertschi, Alexander Edler, Jay Beagle och Brandon Sutter är alla borta ett bra tag till. Brock Boeser är osäker till spel medan den svenske målvakten Anders Nilsson har en fingerskada som håller honom borta till december månad.

Det här är bara en av flera anledningar till att vi ser en lite målsnålare match framför oss. Det är helt enkelt två skadeskjutna lag med dålig form som ska mötas. Det sprudlar inte om matchen.

Under 5,5 mål spelas till 1,93 gånger såsen hos Betser.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfritt!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 5,5 mål
Odds:  1,93 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser
Spelstopp:  04:00, torsdag 22/11
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: