Speltips inför Boston Bruins – Ottawa Senators 8/10: Tidigt NHL-möte

Simon Pålsson Publicerat: 8 oktober 2018

Det är dags för ett tidigt möte på andra sidan Atlanten när Boston Bruins tar sig an Ottawa Senators i ett möte som kan bli mer målrikt än väntat.

Annons:

Om du inte vet vad du ska göra efter jobbet på måndagskvällen kommer här ett litet förslag. Varför inte slå sig ner i tv-soffan och njuta av det tidiga mötet mellan Boston Bruins och Ottawa Senators, med nedsläpp redan 19:00 svensk tid? Det är som uppdukat för en hockeykväll från andra sidan Atlanten.

Det här är också ett synnerligen intressant möte mellan två lag som har inlett säsongen aningen spretigt och som båda är osäkra kort inför den här NHL-säsongen. Som i många fall är det svårt att veta hur lagens nya truppsammansättningar kommer att påverka deras resultat och än så länge går det inte att dra några vilda slutsatser.

Boston Bruins revanscherade sig efter 7-0-förlusten i premiären med att vinna 4-0 mot Buffalo Sabres senast. Ottawa Senators å sin sida har förlorat med uddamålet mot Chicago Blackhawks och sen bortaslagit Toronto Maple Leafs. Med åtta mål på 120 minuter ishockey går det inte att klaga på lagets offensiva bäringskraft så här långt.

Gästerna underskattas

Torey Krug är skadad och kommer inte till spel innan slutet av oktober månad. I övrigt har Boston Bruins fullt lag att tillgå och det är såklart en fördel.

Då är utgångsläget vad gäller skador klart sämre för gästerna, som kan komma att sakna Brady Tkachuk. I övrigt är Max McCormick, Marian Gaborik och Jean-Gabriel Pageau skadade och borta på obestämd tid. De kommer alltså inte till spel.

Med detta sagt är vår känsla att spelbolagen underskattar bortalaget något här och inte minst deras offensiva potens, som bevisligen är helt okej. Boston Bruins har dessutom släppt in sju mål i en match och har visat klara brister i defensiven.

Ottawa Senators över 2 mål (asian handicap) spelas till 1,75 gånger såsen hos Ohmbet och vi får då pengarna tillbakav id exakt två bortamål.

Annons:
  Rygga spelet hos Ohmbet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Ottawa Senators över 2 mål (asian handicap)
Odds:  1,75 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ohmbet
Spelstopp:  19:00, måndag 8/10
TV:   viasatsport logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: