Speltips inför Boston Bruins – Pittsburgh Penguins 5/11: Målmöte

Simon Pålsson Publicerat: 4 november 2019

Pittsburgh Penguins har usel form inför nattens möte med Boston Bruins, men skadeläget talar för gästerna.

Annons:

Det spelas en handfull matcher på andra sidan Atlanten, i mäktiga NHL, natten till tisdag svensk tid. Ett möte som vi oundvikligen fokuserar lite extra på spelas mellan Pittsburgh Penguins och Boston Bruins.

Hemmalaget har en god form med 83% i form på senare tid – det vill säga att man vunnit fem raka matcher och har en allmänt stark trend från säsongsinledningen och framåt. Det är ett lovande facit.

Pittsburgh Penguins har väsentligt sämre form och har faktiskt förlorat fem av sina sex senaste matcher. Å andra sidan smällde man till med hela 7-1 mot Philadelphia Flyers förra veckan så alldeles uppenbart har man förmågan att vinna sina matcher stort.

Det här är lag som spelat riktigt målrika matcher mot varandra på senare år. Det gör att vi har höga förväntningar inför den här matchen.

Annons:

Givet överspel på målmarknaden

Det går att säga en hel del om inledningen på den här säsongen, men att Boston Bruins har väsentliga problem med skador och andra skavanker i sin trupp är faktiskt helt givet. Inför nattens möte riskerar man att ha minst åtta (!) spelare utanför matchtruppen. Det finns däremot förhoppningar om att Tuukka Rask och David Backes ska kunna spela, men Brandon Ritchie och Pär Lindholm ser ut att behöva stå över.

Vad vi vet med säkerhet är att Kevan Miller, Joakim Nordström, John Moore och Karson Kuhlman fortsatt är utanför laget. Det är ingen av nämnda spelare som befinner sig i ett spelklart skick.

Allt det här går att jämföra med Pittsburgh Penguins, som nu bara har Patric Hörnqvist på sin skadelista. Detta då han har problem med en skada i benet.

Hur som helst tycker vi att det mesta pekar på mål i den här matchen. Gästerna har förutsättningarna att gasa på – medan hemmalaget har spelat massvis med målrika matcher på slutet.

Över 6 mål (asian handicap) spelas till 1,98 gånger insatsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 6 mål (asian handicap)
Odds:  1,98 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  01:00, tisdag 5/11
TV:   viasatsport logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 
Annons: