Speltips inför Boston Bruins – St Louis Blues 13/6: Sjunde avgörande

Simon Pålsson Publicerat: 12 juni 2019

Det blir fullt fokus på målmarknaden inför den sjunde, avgörande NHL-finalen i Stanley Cup torsdagen den 13 juni 2019.

Annons:

Efter sex helt fantastiska – många på sitt egna lilla sätt – finalmatcher ska det nu avgöras vilket lag som går vinnande ur årets slutspel i Stanley Cup. Om det blir Boston Bruins eller St Louis Blues återstår att se, men i det här läget kan det såklart gå lite hur som helst.

Märk väl att Boston Bruins, som senast vann turneringen 2011, gärna vinner det här inför sin hemmapublik. Att få chansen att avgöra på egen hemmaplan är såklart en stor fördel, även fall lagen visat sig benägna att kunna vinna såväl hemma som borta.

Senast såg Boston Bruins till att hålla liv i matchserien genom en tung 5-1-vinst på bortaplan efter att St Louis Blues kunnat avgöra allt. Nu tror vi på en betydligt tätare, mer återhållsam match mellan två lag som är rädda att förlora. Fullt rimligt.

Spel på målmarknaden

Chris Wagner, Matt Crzelcyk och Kevan Miller har varit spelarna som återkommande inte kunnat medverka i den här finalserien för Boston Bruins. Den förstnämnda har gjort ett par matcher och har varit bra under slutspelet, men ser ut att vara tveksam till den avgörande finalen. Räkna med att han spelar med mycket smärtstillande om det bara går.

Som bekant fick Zhedon Chara sin käke bruten i en av matcherna, men har trots det kunnat spela. Räkna med att han gör allt för att spela nästa finalen också.

Hos gästerna är det bara Ivan Barbashev som ser ut att inte spela den sista finalmatchen. Detta på grund av en avstängning som gör honom indisponibel. I övrigt kan laget formeras så starkt det bara går.

Efter väldigt intensiva, i många fall målrika, finaler, tror vi nu på ett mer återhållsamt spel där båda lagen börjar bli rädda för att förlora. Det är bara naturligt i sjunde avgörande.

Under 5,5 mål spelas till 1,67 gånger insatsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 500 kronor!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 5,5 mål
Odds:  1,67 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  02:00, torsdag 13/6
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: