Speltips inför Boston Bruins – St Louis Blues 30/5: Revansch direkt

Simon Pålsson Publicerat: 29 maj 2019

St Louis Blues är i stort behov av en vinst i bortamötet med Boston Bruins natten till torsdag svensk tid. Då väntar finalmatch två i Stanley Cup.

Annons:

Boston Bruins fick en stark inledning på finalen i Stanley Cup tack vare 4-2 på hemmaplan i det första mötet. Tack vare en stark placering i grundserien är det Boston Bruins som har hemmaplansfördel här och därmed spelar laget återigen på hemmaplan i den andra finalmatchen. 

Här har laget chansen att gå upp till 2-0 i matcher direkt och därigenom koppla ett fasanfullt grepp om titeln. Många håller St Louis Blues som en bra utmanare till titeln, men hos spelbolagen är det Boston Bruins som redan innan finalserien stod som mästarfavoriter. Det är odds som inte direkt har höjts efter den inledande vinsten natten till tisdag svensk tid. 

St Louis Blues såg dock helt okej ut i den första matchen och bör nu komma med full kraft till den andra matchen. Därefter väntar som bekant två raka hemmamatcher och att då ha med sig 1-1 vore ett gynnsamt utgångsläge för laget. Med andra ord är det en riktig nyckelmatch som väntar natten till torsdag svensk tid. 

Revansch krävs

Det fanns en rad skadeproblem inför den första finalen för Boston Bruins, men det visade sig att ett par av spelarna kom tillbaka. En som däremot inte spelade var Zdeno Chara, en spelare som fortfarande brottas med en skada i ena armen. Att däremot Kevan Miller och Chris Wagner inte kommer till spel i den är finalen har vi redan räknat med. 

St Louis Blues fick tillbaka Carl Gunnarsson till den första matchen, men räckte alltså inte till vinst. Nu är Vince Dunn den enda spelare som står utanför matchtruppen, men käkskadan har brottas med gör att han snart ska kunna spela. Troligen vilar han här också. 

I våra ögon gjorde St Louis Blues en helt okej förstamatch i den här finalen och nu tror vi att laget kommer att våga kliva ännu hårdare. Nu har laget bekantat sig med Boston och det brukar vara en fördel. 

St Louis Blues vinner (inklusive förlänging) spelas till 2,40 gånger insatsen hos Bethard. 

Annons:   Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 500 kronor!
Regler & villkor gäller. Annons:

 

Speltips:

   
Speltips:  St Louis Blues vinner (inklusive förlängning) 
Odds:  2,40 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  02:00, torsdag 30/5 
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 
 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.
 

Statistik, jämför lagen: