Speltips inför Boston Bruins – Toronto Maple Leafs 20/4: Slutspelsmöte

Simon Pålsson Publicerat: 18 april 2019

Linan på målmarknaden är högt ställd, vilket utnyttjas i speltipset inför Boston Bruins mot Toronto Maple Leafs den 20 april i Stanley Cup.

Annons:

Det är spänning på högt uppskruvade nivåer som gäller i Stanley Cup-slutspelet den här våren där det duggar skrällar väldigt tätt. Pittsburgh Penguins, ett bra slutspelslag som klev in i säsongen som en outsider till att vinna titeln, är utslagna. Det är också dominanterna från grundserien, Tampa Bay Lightning. Båda åkte ut med huvudet före efter fyra raka förluster i sin respektive matchserie.

Då är det betydligt jämnare mellan Boston Bruins och Toronto Maple Leafs där det efter fyra spelade matcher står 2-2. Det gör att den femte matchen, som alltså spelas i Boston, blir viktig för att bestämma vilket lag som sitter i förarsätet. Vinnande lag här är bara en enda seger ifrån avancemang.

4-1, 1-4, 3-2 och 4-6 är resultaten när lagen fortsatt att vinna varannan match. Målexplosionen senast var väntad och nu tror vi på en motreaktion igen. Den femte matchen är som tidigare nämnts av yttersta vikt för båda lagen. Det tenderar också att påverka hur matchen ser ut och artar sig.

En för hög lina

Boston Bruins kan få tillbaka Sean Kuraly och Connor Clifton i den här matchen. Båda står som tveksamma, men närmar sig comeback. Kevan Miller däremot kommer inte att spela och det blir förmodligen inte spel på någon vecka till.

Zach Hyman åkte på en tung benskada i senaste mötet och tvingades spela lite mindre än vad han hade önskat. Därmed är han också tveksam till spel i den här matchen, men någon officiellt bekräftelse har inte kommit än. Mörkas det lite månne? Nazem Kadri är fortfarande avstängd och spelar inte den här matchen.

Efter en riktig målexplosion senast tror vi på en lite lugnare tillställning nu när typ allting ska avgöras. 2-2 i matcher gör att vinnaren här sitter ordentligt i förarsätet.

Under 6 mål (asian handicap) kan spelas till hela 1,95 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 500 kronor!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 6 mål (asian handicap)
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  01:00, lördag 2074
TV:    viasathockey logo
Stream:    viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: