Speltips inför Boston Bruins – Toronto Maple Leafs 24/4: Sjunde avgörande

Simon Pålsson Publicerat: 23 april 2019

Ett fullkomligt givet målspel finns i speltipset inför mötet mellan Boston Bruins och Toronto Maple Leafs den 24 april 2019 i Stanley Cup, NHL.

Annons:

Boston Bruins och Toronto Maple Leafs är två lag som båda bjudit upp till den dans vi förväntade oss på förhand. I ett Stanley Cup-slutspel som den här säsongen definierats av alla skrällar är det befriande att se två lag som spelar precis en så jämn matchserie som vi kan vänta oss.

Efter sex spelade matcher står vi nu inför den sjunde, helt avgörande matchen. Det går att konstatera att lagen vunnit varannan match hittills och det har också visat sig att det snarare är det än hemmaplansfördelen som varit avgörande. I NHL inleds nämligen matchserierna i slutspelet med två matcher för det egna laget och sedan två för det andra, varpå lagen alltså vunnit såväl hemma som borta så här långt.

Med det sagt är det en klar fördel för Boston Bruins att avsluta på hemmaplan, dessutom efter en tung vinst senast. 4-2 på bortaplan imponerar. Det betyder att fem av sex matcher gått under 6,5 mål och vad talar egentligen för att det blir mer av en målexplosion när allting står på spel? Ganska lite va?

Självklart målspel

Connor Clifton är skadad i överkroppen, men lär spela den här matchen. Det lär också David Kejci göra, som har varit borta med en icke-namngiven skada. Kevan Miller däremot kommer inte till spel i den här matchen heller.

Nazem Kadri står fortfarande på avstängningslistan och kommer inte att spela det sjunde, helt avgörande mötet heller. Det är å andra sidan ingen spelare som Toronto Maple Leafs står och faller med.

Känslan är att skade- och avstängningsläget i de båda lagen är synnerligen likartat. Det har också visat sig, med vinster i varannan match hela vägen fram till avgörandet, att lagen är extremt jämna och att det här i själva verket kan gå precis hur som helst.

Det vi förväntar oss är mer ångest, mer oro, mer desperation i det sista mötet. Det finns en rädsla för att göra misstag och det tenderar att få de sista, avgörande, sjunde matcherna att bli lite målsnålare.

Under 6 mål (asian handicap) spelas därför till 1,71 gånger krämen hos Betway.

Annons:
  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 6 mål (asian handicap)
Odds:  1,71 (Jämför alla odds)
Bolag:   Betway
Spelstopp:  01:00, onsdag 24/4
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: