Speltips inför Buffalo Sabres – Toronto Maple Leafs 29/11: Human starttid

Simon Pålsson Publicerat: 29 november 2019

Toronto Maple Leafs har synnerligen god form och hoppas kunna skrälla till sig en vinst borta mot Buffalo Sabres i NHL.

Annons:

NHL är tillbaka med en riktigt matig fredagsomgång och det som gör den här extra kittlande ur ett svenskt perspektiv är att en handfull matcher faktiskt kommer att spelas på humana tider, som gör det möjligt att följa det hela från tv-soffan.

Det är också så att det här är en fredagskväll, med allt vad det innebär. Nu har vi goda förväntningar om att få se en underhållande match.

Buffalo Sabres kommer till den här matchen efter en lite sämre trend med två raka matcher, efter att man tidigare varit klart bättre. Nu möter man ett Toronto Maple Leafs som man vid två tillfällen under försäsongen gjorde upp med. Då vann lagen en match var.

Toronto Maple leafs då? Jo, man befinner sig på bortaturné och har samlat på sig tre raka vinster. Men inför den fjärde matchen på flykt – så att säga – är det ofta så att spelarna börjar känna det lite mer i kropparna. Kan man verkligen skrapa fram en fjärde raka vinst här?

Annons:

Bästa sändningstid för NHL

Det är såklart en stor fördel att den här matchen kommer att spelas redan 22:00 och det är väl också förklaringen till att SVT valt att plocka in just den här matchen. Med nedsläpp så pass tidigt kan man faktiskt använda den här matchen som en trevlig liten aptitretare inför resten av helgen. Det ser vi fram emot att göra.

Det kryllar faktiskt av skador hos hemmalaget och det som är allra tråkigast för svenska tittare är att en viss Rasmus Dahlin inte kan spela på grund av en hjärnskakning. Som bekant är det här den kanske allra mest intressanta svenska spelaren nu, tillsammans med Elias Pettersson. Båda talangerna har imponerat sedan de kom till NHL och är roliga att följa.

Men faktum är att skadehelvetet faktiskt inte ens är nära till att sluta där för hemmalaget. Matt Hunwick, Tage Thompson, Kyle Okposo, Vladimir Sobotka och Eden Rodrigues kommer inte heller att spela den här matchen för hemmalaget. Det är en handfull spelare som alla hade kunnat behövas. Tyngst är det kanske ändå, åtminstone för oss, att Rasmus Dahlin inte spelar.

Men det som är lite förmildrande är det faktum att även bortalaget har stora problem med skador. Alexander Kerfoot, Nathan Horton, Trevor Moore, Mitchell Marner och David Clarkson kommer inte att spela för deras del.

Med likvärdiga avbräck och likvärdigt starka lag, just nu i alla fall, tror vi på en mycket jämn historia här.

X (oavgjort) spelas till 4,20 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  4,20
Bolag: Unibet
Spelstopp:  22:00, fredag 29/11
TV:   svttva logo  viasathockey logo
Stream:   viaplay logo  svtplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Annons:

Annons: