Speltips inför Buffalo Sabres – Washington Capitals 19/2: Målspel

Simon Pålsson Publicerat: 19 februari 2018

Washington Capitals och Buffalo Sabres spelar en match med tidigt nedsläpp på måndagskvällen. Här borde ett målspel ligga väldigt nära till hands redan på förhand.

Lite i skuggan av den OS-turneringen som i veckan kliver in i slutspelsfasen pågår NHL för fullt och med ett par månader kvar av säsongen finns det en hel del kvar att spela om.

För Washington Capitals har det varit ännu en i raden av stabila säsonger och laget ser ut att ta sig till slutspel, även fall de möjligen inte sprudlar fullt så mycket som vi vet att de har förmågan att göra.

Nu väntar bortamöte i Buffalo, där hemmalaget Buffalo Sabres förtvivlat jagar poäng i bottenstriden. Just nu är det faktiskt bara Arizona Coyotes som har en sämre poängskörd än Buffalo Sabres, som med sina 195 insläppta mål tillhör seriens absolut mest läckande lag.

Spel på målmarknaden

Sett till formen är det två svårplacerade lag vi har att göra med här, där den ena ganska fina insatsen blandas med rena bottennapp. Värst är det för Buffalo Sabres vars resultatrad innehåller lite väl många förluster, men har å andra sidan gjort så under stora delar av säsongen.

Washington Capitals har haft en klar tendens att spela målrika tillställningar hela säsongen och än tydligare har den trenden blivit den senate månaden, delvis beroende på att laget nu släpper in på tok för många mål. 7-1-förlusten borta mot Chicago Blackhawks senast pekar på att någonting är lite skevt. Samma trend finns hos Buffalo Sabres, var målskytte dock förbättras, varpå deras matcher ofta blir målrika åt båda håll numera.

Buffalo Sabres har ett par tunga spelare borta. Jake McCabe och Jack Eichel är borta fram till mitten eller slutet av mars månad. Zach Bogosian har en höftskada och är borta resten av säsongen.

Betydligt bättre är läget för gästerna, som kommer till matchen med absolut bästa lag. Inga skador eller avstängningar försvagar laget i det här läget.

Här litar vi på målen, med en liten tanke om att Capitals bör vinna.

Över 5,5 mål spelas till 1,90 gånger såsen hos Betser.

  Rygga spelet hos Betser – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Över 5,5 mål
Odds:  1,90 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  21:00, måndag 19/2
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: