Speltips inför Calgary Flames – Boston Bruins 18/10: Målspel

Simon Pålsson Publicerat: 17 oktober 2018

Det är ett spel på målmarknaden som gäller när Calgary Flames tar sig an Boston Bruins i lagens sjätte match under den här säsongsinledningen i NHL.

Annons:

Det är ingen rast och ingen ro som gäller på andra sidan Atlanten, där starten av NHL varit precis så härligt intensiv som den alltid är med många matcher varje natt. För många svenskar är det såklart svårt att hålla igång tittandet med tanke på de tunga tiderna, men om man av någon anledning är vaken natten till torsdag rekommenderas mötet mellan Calgary Flames och Boston Bruins.

Calgary Falmes har öppnat den här säsongen relativt starkt med tre vinster på fem matcher, men vad som sticker ut är snarare lagets starka målskytte så här långt. Efter fem matcher står laget på 18 gjorda mål och ett starkt målsnitt sett över alla matcher. På hemmaplan har laget vunnit en av en match, då med hela 7-4.

Det går inte heller att klaga på den start som Boston Bruins haft på säsongen. Efter en horribel insats borta mot Washington Capitals – förlust med hela 7-0 på bortaplan – har laget höjt sig ordentligt och står nu på fyra (!) raka vinster och ett övertygande spel rakt igenom. Det som imponerar är likt i Calgary Flames fall den offensiva delen. På de fyra senaste matcherna har laget gjort 22 mål. Det bara sprutar in mål!

Spel på målmarknaden

Sean Monahan, Dillon Dube, Mikael Backlund. Där har vi tre spelare i hemmalaget som i skrivande stund är oklara till spel, men som alla tre hoppas kunna komma på spel. Travis Hamonic är däremot ansiktsskadad och missar ett par matcher till. Av allt att döma.

Torey Krug missar matchen för Boston Bruins, som i övrigt kan ställa bästa möjliga lag på kedjor på planen.

Det här har under säsongsinledningen varit två lag som sannerligen prioriterat gasen snarare än bromsen. Det finns egentligen inte mycket som talar för att inställningen skulle bli annorlunda i den här matchen, varpå vi räknar med ett målspel.

Över 5,5 mål spelas till 1,76 gånger krämen hos Ohmbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Ohmbet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 5,5 mål
Odds:  1,76 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ohmbet
Spelstopp:  03:30, torsdag 18/10
TV:    viasatsport logo
Stream:    viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: