Speltips inför Calgary Flames – Dallas Stars 14/11: Målspel gäller

Simon Pålsson Publicerat: 13 november 2019

Calgary Flames har inga problem att ta på sig rollen som favoriter hemma mot Dallas Stars i nattens NHL.

Annons:

NHL är tillbaka med full kraft natten till torsdag svensk tid och för vår del gäller det att scanna fram spelvärde. Det går att finna på ett par olika håll, inte minst i mötet mellan Calgary Flames och gästande Dallas Stars. På förhand är det här ett möte som har det allra mesta man kan önska sig.

Det som varit slående är att lagen spelat en rad ganska målsnåla matcher mot varandra på slutet, bland annat 0-1 tidigare i oktober månad, men på det stora hela är det här lag som historiskt varit offensivt lagda. Det är också två lag med stor målproduktion under inledningen på säsongen. Nu föll Calgary Flames visserligen efter övertid senast, men på det stora hela är formen god med fyra vinster på de sex senaste.

Dallas Stars har varit sylvassa på hemmaplan där man spelat merparten av matcherna sista veckorna, men nu ska man alltså försöka få resultat på bortaplan. På senare tid har man gjort minst två mål i fem raka matcher och formen i offensiven är därmed god.

Annons:

Målspelet är givet

Austin Czarnik och Juuso Valimaki kommer inte att spela den här matchen heller för Calgary Flames. Det är två spelare som båda har brottats en del med bekymmer under inledningen på säsongen och vars kroppar hindrar dem från spel. Det kommer att vara så ett bra tag till i båda fallen.

Men faktum är att det inte är i närheten av samma problem som finns hos gästerna, där skadorna har hoppat sig och där det just nu är mest problem för defensiven. Flera starka defensiva kort kommer inte att kunna spela den här matchen. Stephen Johns, Martin Hanzal, John Klingberg, Roope Hintz, Roman Polad och Mattias Jämmark har skador som gör att de inte tagit resan med till Calgary den här kvällen.

Med alla dessa skador känns det som att äggen bör läggas i hemmalagets korg, men det är samtidigt små marginaler som skiljer och ett par skador behöver inte få så negativa effekter på kort sikt. Däremot är det såklart en stor nackdel vad gäller ett mer långsiktigt perspektiv.

Här tror vi att båda lagen fortsätter på den målglada trenden och i våra ögon är ett överspel, ett målspel, det givna inför matchen. Över 5,5 mål spelas till 2,00 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 5,5 mål
Odds:  2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  03:30, torsdag 14/11
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 
Annons: