Speltips inför Calgary Flames – Vegas Golden Knights 20/11: Överspel

Simon Pålsson Publicerat: 19 november 2018

Det är dags för ett målspel när Calgary Flames tar sig an Vegas Golden Knights i en av nattens mest intressanta matcher på andra sidan Atlanten, i NHL.

Annons:

Det kryllar av matcher i NHL natten till tisdagen den 20 november, men vårt fokus hamnar på mötet mellan Calgary Flames och säsongens stora besvikelse Vegas Golden Knights. Det är ett lag som sannerligen inte kunnat leva upp till sin fina debutsäsong i NHL och som nu halkat efter ordentligt i tabellen.

Med det sagt ska sägas att det har sett försiktigt bättre ut i november månad då laget nu står på fyra vinster på sina åtta senaste matcher. Det är ett betydligt högre vinstsnitt än tidigare, men visst är det oroväckande att inte komma in i ett momentum.

Calgary Flames placerar sig i mitten av tabellen med fina möjligheter att nå slutspelet senare i vår och efter ett par riktigt tunga säsonger är det klubbens målsättning igen. Nu står laget på sex vinster på sina nio senaste och även fall sista veckan varit lite hackig har laget faktiskt en ganska bra högst bakom sig. Vi räknar iskallt med att de går för att vinna den här matchen med ordentlig bestämdhet.

Spel på målmarknaden

Erik Haula och Paul Stastny kommer inte att spela matchen för gästerna, men i övrigt kommer Vegas Golden Knights att kunna spela med bästa möjliga matchtrupp i den här matchen. Det är precis vad laget behöver för att kunna klättra i tabellen och närma sig en slutspelsplats igen.

Det finns dock ett ännu bättre utgångsläge för hemmalaget. Calgary Flames har nämligen inte en enda spelare på skade- eller avstängningslistan. Med inga spelare frånvarande har laget inte mycket att skylla på här. Därför litar vi på att hemmalaget går för att vinna matchen.

Känslan är att det här blir en öppen match mellan två lag som har lite problem bakåt, men är starka framåt.

Över 5,5 mål spelas till 1,84 gånger pengarna hos Betser.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfritt!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 5,5 mål
Odds:  1,84 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser
Spelstopp:  03:00, tisdag 20/11
TV:   viasatxtra logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: