Speltips inför Cardiff Devils – Frölunda 15/10: Klar favorit – igen

Simon Pålsson Publicerat: 15 oktober 2019

Frölunda är solklara favoriter inför den sista gruppspelsomgången i Champions Hockey League mot Cardiff Devils den 15 oktober 2019.

Annons:

För andra gången bara på ett par veckor är det dags för Frölunda och Cardiff Devils att göra upp om tre viktiga poäng i den första gruppspelsfasen av Champions Hockey League.

Frölunda kommer till den här matchen som ledare av gruppen, men riskerar att tappa till tredjeplatsen om det vill sig illa. Samtidigt vann man med helt otroliga 9-2 hemma mot Cardiff Devils så sent som för någon vecka sedan. Det säger en del om klasskillnaden.

Efter det har Cardiff Devils i för sig vunnit två raka matcher i den brittiska hockeyligan, men i ärlighetens namn betyder det egentligen ingenting här.

Frölunda har två raka vinster i SHL efter vinsten mot Cardiff Devils och har bevisligen lika god form fortfarande.

Annons:

Frölunda vinner enkelt

Om vi ser till läget i tabellen är det här faktiskt en match som är väldigt viktig eftersom det lag som vinner också kommer att kunna ta gruppvinsten i gruppen. Då får man garanterat spela vidare i nästa fas av den här turneringen.

Frölunda toppar just nu Grupp H med sina tio poäng efter totalt tre vinster och en förlängningsförlust. Det ger en poängskörd på tio poäng, ett poäng mer än Mountfield HK och två poäng mer än Cardiff Devils.

En hemmavinst här hade ställt saker och ting på sin spets. Då riskerar Frölunda att halka ner till tredjeplatsen. med andra ord står det mycket på schemat.

Frölunda -2 (asian handicap) spelas till 1,75 gånger insatsen hos Unibet. När motivationen är på plats ska det vara ett klart bättre hockeylag rakt igenom. Det är egentligen inget snack om saken.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Frölunda -2 (asian handicap)
Odds:  1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  20:30, tisdag 15/10
TV:   tv3sport logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 
Annons: