Speltips inför Carolina Hurricanes – Boston Bruins 15/5: Tungt möte

Simon Pålsson Publicerat: 14 maj 2019

Det är synnerligen skarpt läge som gäller för Carolina Hurricanes inför match tre i Stanley Cup-slutspelsmötet med Boston Bruins den 15 maj.

Annons:

Efter två spelade matcher i semifinalen mellan Carolina Hurricanes och Boston Bruins kan vi konstatera att det är Boston Bruins som har ena foten i finalen. Detta efter två raka vinster, båda på hemmaplan, i öppningen av matchserien.

5-2 och 6-2 är rätt stabil marginal och även fall siffrorna kanske blivit lite väl stora har styrkeförhållandet varit tydligt inledningsvis. Men nu vänder Carolina Hurricanes äntligen hem igen och där vet vi sedan gammalt att de är otroligt starka.

Vidare ska vi komma ihåg att Carolina Hurricanes vann senast lagen spelade mot varandra i Carolina, då 5-3 i december månad. Men Boston Bruins har ett tydligt psykologiskt övertag efter att nu ha vunnit tre raka matcher (varav två i slutspelet) mot Carolina Hurricanes. Skarpt läge gäller inför match tre.

Skarpt läge gäller

Noel Acciari, viktig center i Boston Bruins dras med en skada i överkroppen och kan komma att missa det tredje mötet med Carolina Hurricanes. Enligt rapporter finns han dock med på resan till bortamatchen och ska nog kunna spela den fjärde matchen om det inte går att komma till spel i natt. däremot är Kevan Miller, som vi vetat länge, utanför spelartruppen fortfarande.

Trevor van Riemsdyk är axelskadad och spelar inte mer den här säsongen för Carolina Hurricanes, ett tungt tapp i defensiva led. Dessutom är högerforwarden Saku Maenalanen nu utanför matchtruppen med en handskada och tros inte kunna spela på ett tag till. Risken är att säsongen är över för honom också, åtminstone om Carolina Hurricanes inte räddar upp det här.

Efter två raka förluster på bortaplan tror vi att chanserna till en vinst nu är tämligen goda för Carolina Hurricanes, som varit urstarka på hemmaplan rakt igenom hela slutspelet och där slagit ut tunga lag som Washington Capitals och New York Islanders.

Carolina Hurricanes moneyline spelas till 1,91 gånger insatsen hos Bethard. Det är alltså inklusive förlängning som då gäller.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 500 kronor!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Carolina Hurricanes moneyline
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp:
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: