Speltips inför Carolina Hurricanes – New York Islanders 12/10: Måltrend

Simon Pålsson Publicerat: 11 oktober 2019

Allt fokus på målmarknaden inför nattens möte i NHL mellan Carolina Hurricanes och New York Islanders.

Annons:

NHL bjuder på en handfull matcher natten till lördag innan det att helgen bjuder på en vansinnigt intensiv hockeytid i Nordamerika. För oss som älskar att kunna sitta uppe på normala tider för att se matcherna är det här en mycket välkommen sak som nu kommer till helgen.

Ett möte som i våra ögon sticker ut natten till lördag är det mellan Carolina Hurricanes och New York Islanders, två lag som varit i ropet för lite olika anledningar nu.

Hemmalaget har inlett säsongen direkt starkt med fyra raka vinster, varav två efter förlängning. Det får man ändå säga är en överraskande stark start för deras del. Det ska dock sägas att man redan förra säsongen såg klara tendenser till att spelet var klart bättre och att klubben nu åter är att räkna med.

Hos New York Islanders stormade det lite efter förra matchen mot Edmonton Oilers, ett formsvagt lag som ändå lyckades vinna med hela 5-2 i Brooklyn. En ordentlig missräkning. Inte nog med det – från läktarplats skanderades det också efter målvakten Robin Lehner. Svensken lämnade i somras då han inte fick en vettig förlängning på sitt kontrakt.

Annons:

Ett målspel hämtas

Carolina Hurricanes har alltså vunnit samtliga matcher hittills och att man har klarat sig undan skador kan vara en av förklaringarna till att spelet redan nu ser ut att sitta på plats, åtminstone vad gäller offensiven. Den enda spelaren som inte funnits tillgänglig är Jordan Martinook som inte kommer att spela innan december månad.

Hos gästande New York Islanders är det egentligen bara Andrew Ladd som står utanför matchtruppen. Det är också fina förutsättningar för att prestera, men efter den tunga förlusten senast är det som bekant lite skakigt i lägret. Inte minst defensiven har varit ett bekymmer.

Med två så offensivt skickliga lag – båda med klara defensiva brister – är ett överspel på målmarknaden det givna att gå till här.

Över 6 mål (asian handicap) spelas till 1,99 gånger krämen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 6 mål (asian handicap)
Odds:  1,99 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  01:30, lördag 12/10
TV:  viasatsport logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 
Annons: