Speltips inför Carolina Hurricanes – New York Rangers 7/10: Dags för Henke

Simon Pålsson Publicerat: 7 oktober 2018

Det blir minsann fullt fokus på målmarknaden inför söndagens heta möte mellan Carolina Hurricanes och New York Rangers i härliga NHL.

Annons:

Det är dags för NHL igen och såklart blir det svenskfokus inför söndagens sena match mellan Carolina Hurricanes och New York Rangers. Med tanke på att nedsläpp är satt till runt 23:00 är det perfekt att avsluta helgen med denna härliga match.

Båda lagen har hunnit med att spela sina första matcher den här säsongen och för New York Rangers blev det en tung förlust hemma mot Nashville Predators direkt. Det var å andra sidan en fullt ok insats spelmässigt, så ingen större fara på taket redan nu. 2-3 slutade matchen.

Carolina Hurricanes har rivstartat med två raka matcher, med en vinst och en förlust. I båda matcherna har vi fått se täta tillställningar utan någon riktig målexplosion och det är kanske signifikativt för det Hurricanes som kommer att ta sig an den här säsongen? Det vore hur som helst ett välkommet tillskott till ett annars instabilt lag. Försäsongen har varit mycket lovande med många starka defensiva insatser.

Spel på målmarknaden

Victor Rask är högst osäker till spel för Carolina Hurricanes och det vore såklart ett tungt avbräck i offensiven. Scott Darling, målvakten, är inte spelredo igen, men har inte så varit på hela säsongen.

För gästande New York Rangers finns det inga större avbräck mer än Boo Nieves, som fortfarande lider sviterna av sin hjärnskakning. Matt Beleskey ska vara axelskadad och inte tillgänglig än på några veckor, men det är också en spelare som varit borta hela säsongsinledningen.

Här tror vi att spelbolagen överskattar möjligheterna till mål. Rangers spelar ofta en mer återhållsam ishockey på bortaplan och lär inte släppa in så många mål. Dessutom saknar Hurricanes kraften att köra över sitt motstånd.

Under 6 mål, ordinarie tid (asian handicap) spelas till 1,75 gånger såsen hos Ohmbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Ohmbet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 6 mål, ordinarie tid (asian handicap)
Odds:  1,75 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ohmbet
Spelstopp:  23:05, söndag 7/10
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: