Speltips inför Carolina Hurricanes – Washington Capitals 4/1: NHL-macka

Simon Pålsson Publicerat: 3 januari 2020

Washington Capitals har inlett säsongen starkt, men natten till lördag svensk tid väntar ett tufft möte med Carolina Hurricanes i NHL.

Annons:

Natten till lördag svensk tid sätter vi återigen tänderna i en härlig nattmacka från andra sidan Atlanten. Topplagen i NHL, Carolina Hurricanes och Washington Capitals, gör upp i en intressant drabbning.

Washington Capitals kommer till matchen med två raka förluster och är lite stukade, även fall man såklart fortfarande får sägas ha en god generell form. Det här är nog snarare två olycksfall i arbetet. Fullt naturligt, måste sägas.

Det finns en del bekymmer att ha med sig inför matchen dock. I bortalaget finns två spelare som står som osäkra kort enligt den officiella rapporten inför matchen. Nic Dowd och Christian Djoos ser ut att inte finnas med i matchtruppen inför den här matchen. Det ska däremot inte röra sig om särskilt långvarig frånvaro för någon av spelarna.

En stor anledning till att Carolina Hurricanes varit så starka under hela säsongsinledningen är att man har klarat sig utan större avbräck. Det är en väsentlig fördel att ha med sig, inte minst då man lyckats spela ihop sin trupp och sitt lag på ett bättre sätt än många konkurrenter. Inte heller inför den här matchen finns det någon frånvarande spelare.

Annons:

Ytterligare en jämn match

Under inledningen på säsongen har lagen spelat mot varandra vid två tidigare tillfällen, med täta matcher som följd. Det är på det hela taget två ganska jämna lag under den här säsongen. Carolina Hurricanes har blivit allt bättre sista säsongerna och Washington Capitals fortsätter att vara ett topplag som imponerar.

Det visar sig inte minst när man studerar tabellen och märker att Washington Capitals alltså toppar grundserien just nu. Det är ett minst sagt imponerande lag som lyckats bygga vidare på mycket av det som fungerade väl redan förra säsongen.

Carolina Hurricanes finns inte mer än nio poäng bakom och som lag nummer sju i hela serien kan man konstatera att det här är ett lag som går mot slutspelet. Det är också ett lag och en hel organisation som har tagit fina steg sista säsongerna, som vi var inne på tidigare.

Eftersom Washington Capitals har två raka förluster på slutet tror vi att ett formstarkt hemmalag nog kan ställa till det. Det här är lite av ett laddat möte för hemmalaget, som kan sätta serieledarna på plats. Men jämnt blir det – likt så många gånger förr mellan lagen. Fem av de sex senaste mötena har slutat med uddamålsmarginal.

X (oavgjort) spelas därför till ett fint spelvärde på hela 4,26 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  4,26 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  01:30, lördag 4/1
TV:    viasathockey logo
Stream:    viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 
Annons:


Annons: