Speltips inför Chicago Blackhawks – Edmonton Oilers 15/10: Tungt möte

Simon Pålsson Publicerat: 14 oktober 2019

Nattens hetaste möte spelas mellan Chicago Blackhawks och ett formstarkt Edmonton Oilers i NHL.

Annons:

NHL är tillbaka med ett par stekheta matcher på måndagskvällen och natten till tisdag. För vår del är det dock utan tvekan så att matchen sent på natten – vid halv tre för att vara exakt – är den allra mest intressanta.

Chicago Blackhawks möter då ett starkt Edmonton Oilers, som efter en svag försäsong verkligen har öppnat säsongen på ett övertygande sätt med vinst efter vinst.

Nu står man dessutom på tre (!) raka vinster på bortaplan efter att man varit på en speciell liten turné runt New York med matcher i Madison Square Garden, i Brooklyn och på andra sidan bron i Jersey. Vinst efter vinst och totalt fem segrar på lika många omgångar är facit hittills.

Blackhawks har å sin sida bara spelat tre matcher, men står noterade för förluster i samtliga. Uddamålet, uddamålet och förlängning är anledningarna till att man inte lyckats ta full pott än.

Annons:

Tätare än väntat

Det är egentligen ganska märkligt att Chicago Blackhawks fortfarande inte har fått någon vidare utväxling på den här säsongen med tanke på att man hela tiden har kunnat formera det som får anses som det allra bästa laget. Det har inte funnits några större problem med varken skador eller avstängningar. Det finns det inte heller inför matchen mot Edmonton Oilers, där den officiella rapporten pratar om noll (0) frånvarande spelare.

Nu finns det egentligen inte mycket att rapportera om från Edmonton Oilers officiella rapport inför matchen heller. Adam Larsson, den svenske backen som brukar vara en nyckelspelare när han är i fullt slag, är fotskadad och spelar inte på minst en månad till.

Här tycker vi att det mesta pekar på en ganska tät match ändå. Chicago Blackhawks må ha förlorat mycket, men sällan med mer än uddamålet. Samma sak gäller för Edmonton Oilers – fast åt andra hållet.

X (oavgjort) är ett kittlande speltips till 4,25 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  4,25 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  02:30, tisdag 15/10
TV:   viasatsport logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 
Annons: