Speltips inför Colorado Avalanche – Tampa Bay Lightning 18/2: Nattmacka

Simon Pålsson Publicerat: 17 februari 2020

Tampa Bay Lightning är i våra ögon stor favorit inför bortamatchen mot topplaget Colorado Avalanche i NHL natten till tisdagen den 18 februari 2020.

  Spela på Tampa Bay Lightning hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Sent på natten till tisdag svensk tid är det dags för det kittlande mötet i Denver, mellan Colorado Avalanche och ett formstarkt Tampa Bay Lightning. Precis som väntat gäller Tampa Bay Lightning nu som en kandidat till att plocka hem titeln den här säsongen, och det är ingenting som förvånar någon förmodar jag.

Tampa Bay Lightning ligger just nu som tvåa i den totala tabellen för hela NHL och radar upp poäng i sina matcher nu på slutet. Det har gjort att Tampa Bay Lightning distanserat sig något från lagen bakom i tabellen, och att man nu skaffat sig ett bra övertag.

Just nu står Tampa Bay Lightning på svindlande tio (!) raka vinster och det är många vinster i lite olika stil. Det är just det som imponerar så mycket med Tampa Bay Lightning för tillfället, att man har förmågan att vinna ofta och som på beställning.

Colorado Avalanche är ett av lagen som håller till i toppen också, nu som lag nummer sju, men efter två raka förluster är vi lite oroliga för trenden. Spelet har sett lite mer hackigt ut sedan årsskiftet och den som investerar förtroende i det här laget måste hoppas på en formhöjning inför slutspelet.

Annons:

Bortalaget är bättre

Tampa Bay Lightning har haft den stora fördelen av att kunna formera sitt starkaste lag i de flesta matcher under säsongen, och inte heller inför nattens match finns det några större avbräck att egentligen rapportera om eller lägga någon större vikti vid. Ryan MacDonagh och Jan Rutta är i för sig borta och kommer så vara ett par veckor till, men Tampa Bay Lightning har visat att man klarar sig utan båda spelarna. Det är vår fasta övertygelse att det i det korta perspektivet inte påverkar slagkraften hos Tampa Bay Lightning nämnvärt.

Det går att jämföra med Colorado Avalanche, som i perioder har fått klara sig utan ett par viktiga pjäser. Inför nattens möte med Lightning har man tre spelare på skadelistan och inte minst Colin wilson har varit saknad sedan han skadade sig i början på november 2019. Philipp Grubauer och Nazem Kadri kommer inte heller till spel för Colorado Avalanche i nattens match.

Skadeläget är bara ytterligare en faktor som vi tycker talar för bortalaget, men visst är formen den allra mest övertygande anledningen till att backa Tampa Bay Lightning?

Tampa Bay Lightning draw no bet spelas till 1,80 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Lightning draw no bet
Odds:  1,80
Bolag: Unibet
Spelstopp: 03:00, tisdag 18/2
TV:  viasathockey logo
Stream:  viaplay logo

 
Annons:


Annons: