Speltips inför Columbus Blue Jackets – Tampa Bay Lightning 15/4: Viktig vinst

Simon Pålsson Publicerat: 14 april 2019

NHL-slutspelet är igång på allvar och nu dyker även Spelbloggare in med speltips. Columbus Blue Jackets tar sig an Tampa Bay Lightning natten till den 15 april 2019.

Annons:

Om vi ser till grundserien i NHL var Tampa Bay Lightning det klara utropstecknet och med 128 inspelade poäng på 82 omgångar fanns det inget lag som egentligen ens var i närheten av Tampa Bay Lightning. Därför klev laget också in i slutspelet med stort favoritskap på sina axlar. Frågan är om inte det har tyngt laget lite?

Columbus Blue Jackets var en på pappret överkomlig motståndare som å sin sida tog sig till Stanley Cup med två poängs marginal till Montreal Canadiens. Därmed tog Columbus Blue Jackets det sista wildcardet och klev till skillnad från sina motståndare in utan någon vidare press. Det har verkligen passat laget.

Efter två inledande matcher – båda på bortaplan – har Columbus Blue Jackets gått upp till 2-0 i matcher och har nu chansen att skaffa sig matchboll mot Tampa Bay Lightning redan i match tre. Att ha med sig 3-0 inför den fjärde matchen, också den på hemmaplan, vore helt otroligt arbetat av Columbus Blue Jackets. 3-4 och 1-5 senast vittnar hur som helst om att Columbus Blue Jackets inte är en fluga.

Nu får sagan pausas lite

Columbus Blue Jackets kommer till spel utan Ryan Murray, men däremot hoppas Adam McQuaid finnas med i matchtruppen igen efter sin huvudskada. Dessa förutsättningar – med en i stort sett intakt matchtrupp – gör att laget sett starka ut under inledningen på den här matchserien och det gör dem till en fortsatt utmanare att faktiskt skrälla hela vägen in i mål.

Efter att ha haft vissa problem med skador ser det nu allt bättre ut för Tampa Bay Lightning som har två spelare på den officiella skadelistan. Det handlar dels om den svenske backen Anton Strålman och forwarden Ryan Callahan. Båda är dock noterade som möjliga att finnas med i matchtruppen natten till måndag.

Efter en svag inledning på den här matchserien – hur hände det egentligen? – tror vi äntligen att det lossnar för Tampa Bay Lightning. All logik pekar mot det.

Tampa Bay Lightning vinner (ordinarie tid) till hela 2,23 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Tampa Bay Lightning vinner (ordinarie tid)
Odds:  2,23 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  01:00, måndag 15/4
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: