Speltips inför Columbus Blue Jackets – Tampa Bay Lightning 17/4: En chans till

Simon Pålsson Publicerat: 15 april 2019

Tampa Bay Lightning har ett försök till att rädda sitt slutspelsliv mot Columbus Blue Jackets i NHL natten den 17 april. Läs vårt speltips inför Stanley Cup.

Annons:

Vad är det egentligen som händer?

Det är precis vad hockeyälskare runt om i världen frågar sig efter inledningen på Stanley Cup-slutspelet. Det har varit skrälltätt så det förslår och den som sysslar med hockeybetting behöver verkligen vara på sin vakt. Det här innebär å andra sidan också att det finns mycket spelvärde att hämta – om man är på rätt sida gränsen i matcherna. Mycket spännande.

Tampa Bay Lightning är nu skrämmande illa ute i sin matchserie mot Columbus Blue Jackets. Efter tre matcher ligger laget under med 3-0 efter två förluster på hemmaplan och nu är motståndet alltså en vinst ifrån att säkra en plats i nästa slutspelsrunda. Bisarrt.

Med 128 poäng var laget 21 (!) poäng bättre än näst starkaste lag i grundserien. 103 plusmål var en sanslös målskillnad. Det här har dock visat sig totalt betydelselöst mot ett Columbus Blue Jackets som tog 98 poäng och +26 i målskillnad under sina 82 omgångar i grundserien. Svindlande.

Nu är frågan om slutspelslivet kan räddas inför den fjärde matchen eller om en av historiens största knallar ska till redan i den första rundan. Att vinnarna av grundserien åker ut har hänt förr, men i fyra raka matcher? Det är sanslöst och svårt att överhuvudtaget greppa.

Ett försök till

Victor Hedman är osäker till spel i den här matchen och kanske är det lika bra att röra om lite i laget med tanke på hur svaga prestationerna har varit? Eller är vi lite väl skarpa i vår kritik nu? Alex Killorn och Anton Strålman kan också missa matchen, men står som tveksamma på förhand.

Då kan sägas att Adam McCuaid och Ryan Murray är otillgängliga hos hemmalaget, men det är spelare som det gick alldeles utmärkt att klara sig utan så sent som i helgen när laget vann med 3-1 och tog sig upp till 3-0 i matcher. Det är därför ingenting vi lägger någon större vikt vid.

Resonemanget inför den tredje matchen gick som så att grundserievinnarna Tampa Bay Lightning äntligen skulle ta en livsviktig seger. Någonting annat vore direkt märkligt. Nu blev så inte fallet, men att laget ska förlora med 4-0, det är väl bara för osannolikt? Nu lossnar det.

Tampa Bay Lightning vinner (inklusive övertid) spelas till 1,74 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 500 kronor!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Tampa Bay Lightning vinner (inklusive övertid)
Odds:  1,74 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  01:00, onsdag 1774
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: