Speltips inför Columbus Blue Jackets – Vegas Golden Knights 6/11: Nattmacka

Simon Pålsson Publicerat: 5 november 2019

Vegas Golden Knights hoppas studsa fram till en viktig vinst borta mot formsvaga Columbus Blue Jackets.

Annons:

Natten till onsdag svensk tid ska det spelas mer hockey på andra sidan Atlanten. Den här gången fokuserar vi på det minst sagt ångestfyllda mötet mellan formsvaga Columbus Blue Jackets och allt annat än formtoppade Vegas Golden Knights.

0-3. 3-4. 1-4. 4-7.

Ovan hittar vi resultaten i de senaste matcherna för Columbus Blue Jackets, då med Columbus Blue Jackets som först nämnda lag. Fyra raka förluster, fyra riktigt svaga prestationer. Nu ligger man också som lag nummer 23 i den totala tabellen. Det är inget vidare facit.

Vegas Golden Knights å sin sida har två raka förluster, både efter förlängning, med en tydlig trend om att spela täta matcher. Det har blivit förlängning i tre av de fem senaste matcherna. Dessutom är det allt mer sällan som man sprattlar till med riktigt starka prestationer.

Annons:

Tät historia

Det går att säga en hel del om formen i Columbus Blue Jackets, men den är som sagt verkligen inte vidare bra nu. I ett sådant skede vore det såklart önskvärt att kunna formera precis vilken matchtrupp man önskar, men skadeproblem gör att Columbus Blue Jackets måste stuva om något i laget.

Brandon Dubinsky och Ryan Murray står utanför truppen med skador. Det gör även den viktige centern Alexandre Texier. Det här har fått deppiga effekter på lagets prestationer.

Det står också klart att gästande Vegas Golden Knights får klara sig utan sin vänsterforward Valentin Zykov som är avstängd. Influensan har satt klorna i målvakten Marc Andre Fleury, varpå även han är osäker till spel. Alex Tuch har förhoppningar om att kunna spela, men kan nog stå över en match till.

Här har vi svårt att se något lag slå ett fast grepp om matchen. X (oavgjort) spelas därför till fina 4,45 gånger insatsen.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  4,45 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  01:00, onsdag 6/11
TV:    viasatxtra logo
Stream:    viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 
Annons: