Speltips inför Dallas Stars – Nashville Predators 18/4: Explosion

Simon Pålsson Publicerat: 17 april 2019

Efter tre lite mer försiktiga matcher känns det som att en målexplosion väntar mellan Dallas Stars och Nashville Predators i NHL natten till 18 april 2019.

Annons:

Det här är verkligen skrällarnas slutspel så här långt med riktiga knallar natten till onsdagen. Då åkte såväl Pittsburgh Penguins som grundseriesegrarna Tampa Bay Lightning – som hade runt +100 i målskillnad i själva grundserien – ut redan i den första slutspelsrundan. Båda med 4-0.

En serie som däremot visat sig oerhört jämn från första stund är den mellan Dallas Stars och Nashville Predators, två lag som båda får gälla som outsiders. Nu när det är skrällar i luften kan vilket lag som helst gå hela vägen till en final och det är någonting som inte minst inspirerar dessa båda lag.

Efter tre spelade matcher har Nashville Predators nu 2-1 att gå på och Dallas Stars kan kvittera till 2-2 inför sin egen hemmapublik. I samtliga tre inledande matcher har vi fått se uddamålsvinster för laget som gått segrande ur striden. Det säger någonting om hur extremt jämnt det har varit.

Nu smäller det i kassen

Mattias Janmark hoppas kunna komma till spel med sin skada i ena benet, men det är lite osäkert i skrivande stund. Klart är hur som helst att samma tre spelare som varit borta i ett par månader inte heller spelar den här matchen. Marc Methot, Martin Hanzal och Stephan Johns står alla som utanför matchtruppen. Mycket pekar på att ingen av spelarna gör fler minuter den här våren.

Då är skadeläget aningen bättre hos bortalaget, där det i för sig rör sig om nya skador som uppkommit under den här matchserien, men där förhoppningen är hyfsat snabba återkomster. Det blir dock inte aktuellt i april av allt att döma. Brian Boyle och Wayne Simmonds är båda skadade.

Efter tre lite mer målsnåla matcher – som alla tre varit extremt jämna – är det nu dags för det som kan ses som en liten motreaktion. Det är i alla fall vad vi förväntar oss. Fler mål, mer öppet.

Över 4,5 mål spelas till 1,84 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 4,5 mål
Odds:  1,84 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  02:00, torsdag 18/4
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: