Speltips inför Dallas Stars – St Louis Blues 30/4: Stanley Cup igen

Simon Pålsson Publicerat: 29 april 2019

St Louis Blues får det svårt i det tredje mötet med formstarka Dallas Stars och vårt speltips är redan på plats inför den 30 april 2019.

Annons:

Det är fullt ös på andra sidan Atlanten för närvarande när årets roligaste tid är här. I NHL är det redan slutspelstider och nu är vi framme vid den andra slutspelsrundan. Där får vi inte minst följa Dallas Stars och St Louis Blues, två lag som av allt att döma har goda chanser att gå hela vägen den här säsongen.

Efter att flera tunga lag redan har åkt ut – eller vad sägs om regerande mästarna Washington Capitals och slutspelsspecialisterna Pittsburgh Penguins? – är det nu fri gata för andra lag att kliva in som favoriter och vinna hela rasket. Det här är två lag som har den chansen.

Dallas Stars började serien bra och tog sånär en vinst redan i den första matchen, men revanschen kom direkt i den andra. Efter två bortamatcher står därför laget på en seger och en förlust. Det gör att det nu bara krävs segrar i samtliga hemmamatcher för att laget ska ta sig vidare från den här slutspelsrundan också. Det är synnerligen imponerande. Känslan är också att Dallas Stars varit det spelmässigt vassare laget hittills.

Andra raka vinsten

Precis som i förra matchen ser fyra spelare ut att missa mötet för Dallas Stars. Det är totalt tre spelare som mest troligt missar hela den här slutspelsserien – Stephen Johns, Martin Hanzal och Marc Methot – vilket såklart är en nackdel för laget. Det är å andra sidan spelare som Dallas Stars klarat sig utan i flera månader nu. Förhoppningen är att Jamie Oleksiak snart är tillbaka. Det återstår att se om han är aktuell för spel i just det här mötet.

Robert Bortuzzo har varit nära en comeback i flera matcher nu, men ännu har vi inte fått se honom i den här slutspelsserien. Det är en nackdel, men skulle också kunna bli ett fint tillskott snart. Sammy Blais däremot är fotskadad sedan slutet av grundserien och spelar inte mer på ett bra tag.

Dallas Stars såg riktigt bra ut senast, med mål från bland annat svensken Mattias Janmark. Nu återstår att se om laget kan trumma vidare väl på sin egen hemmaplan. Det är åtminstone vad vi förväntar oss.

Dallas Stars vinner (inklusive övertid) spelas till 2,00 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 500 kronor!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Dallas Stars vinner (inklusive övertid)
Odds:  2,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  02:05, tisdag 30/4
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: