Speltips inför Detroit Red Wings – Tampa Bay Lightning 8/3: Kvällsmatch i NHL

Simon Pålsson Publicerat: 8 mars 2020

Tampa Bay Lightning måste gälla som stora favoriter inför söndagskvällens möte i NHL mot säsongens stora flopp Detroit Red Wings den 8 mars 2020.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

NHL går in i sin avgörande fas av grundserien och nu ska det på allvar bli tydligt vilka som ska få spela slutspel. Det är fortsatt vidöppet om många av platserna i en tabell som känns väldigt jämn, med få lag som redan nu har stuckit iväg.

Ett lag som sannerligen inte har stuckit iväg på något sätt är Detroit Red Wings – åtminstone då inte i positiv bemärkelse. Om vi försöker prata om hur laget har presterat med mer negativa tongångar som utgångspunkt är det desto lättare att prata om detta lag, som varit säsongens stora besvikelse igen.

Det är såklart sorgligt att se, men Detroit Red Wings har en bra bit upp till fornstora dagar och för oss som varit med länge är det klart att det känns lite tungt att se ett klassiskt lag och en så klassisk klubb vanskötas. För någonting annat kan man inte beskriva det som.

Just nu har man bara 37 poäng inspelade på hela säsongen – att jämföra med galna 89 poäng som kvällens motstånd Tampa Bay Lightning har. Det är en skillnad som talar sitt tydliga språk, och som kan ligga till grund för hela vårt speltips bara det.
Annons:

Tampa Bay Lightning vinner enkelt

Tampa Bay Lightning å sin sida ligger trea i tabellen och är ett av få lag som varit bra hela vägen. Det kommer att bli slutspel för detta Tampa Bay Lightning, och väl där kan man mycket väl bli ett lag som går hela vägen. Det vore inte det minsta förvånande om så blir fallet faktiskt.

Senast vann Tampa Bay Lightning med fina 4-0 hemma mot Montreal Canadiens och visade återigen prov på att offensiven är i toppklass. Men Tampa Bay Lightning har vissa problem med jämnheten, annars hade man kunnat köra över lag efter lag.

Detroit Red Wings å sin sida vann faktiskt senast, men mot ett lag som Tampa Bay Lightning ska man inte ha någon som helst chans. Senast lagen möttes vann Tampa Bay Lightning i för sig bara med uddamålet, men så bra tror vi inte ens att hemmalaget klarar sig den här gången.

Därför rekar vi det raka spelet på Tampa Bay Lightning till fina 1,65 gånger krämen hos Unibet. Då är det under ordinarie tid som gäller.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Tampa Bay Lightning vinner (ordinarie tid)
Odds: 1,65
Bolag: Unibet
Spelstopp: 22:00, söndag 8/3
TV:  viasathockey logo
Stream:  viaplay logo

 

Annons:


Annons: