Speltips inför Edmonton Oilers – New York Rangers 12/3: Favoritspel

Simon Pålsson Publicerat: 11 mars 2019

New York Rangers har en fortsatt tung säsong på andra sidan Atlanten och möter den 12 mars ett formstarkare Edmonton Oilers i NHL.

Annons:

Då kliver vi in i den avgörande fasen av årets grundserie i NHL och nu är det skarpt läge för många lag runt om i den nordamerikanska topphockeyn. För att ta sig till slutspel finns det flera lag som har ordentlig press på sina axlar inför den sista månadens spel.

Edmonton Oilers har fortfarande chansen att ta sig till slutspelet men behöver då avsluta säsongen på ett övertygande sätt med vinst efter vinst. Formen har varit god från februari och framåt så det är inte en omöjlighet.

Svårare är det förmodligen New York Rangers som i skrivande stund ser ut att missa slutspelet. Det kommer att krävas en närmast heroisk upphämtning annars och det känns inte som att spelarna har det i sig den här säsongen. Det behöver ställas enorma frågetecken kring lagbygget inför den här säsongen (och sista säsongerna) i stort. Formen är också direkt undermålig, förutom en slumpmässig vinst mot New York Devils senast.

Motivationsbrist hos gästerna

Milan Lucic, Mikko Koskinen och Jesse Pulujarvi är spelarna som nu väntas missa matchen för hemmalaget. Å andra sidan finns det stora förhoppningar om att åtminstone de två första spelarna snart ska vara tillbaka och med lite tur gäller det redan till nattens möte med New York Rangers.

Hos bortalaget har skadeproblematiken var ett stort problem under delar av säsongen, men på senare tid har det sett bättre ut. Det har å andra sidan inte räckt för att vända den negativa resultattrenden. Lucas Hajek, Marc Staal och Connor Brickley är alla småskadade/småsjuka och kan missa den här matchen. Med tanke på att det är ett bortamöte är det rent av troligt.

Vi har gått på minan att lita på New York Rangers vid upprepade tillfällen den här säsongen, men nu börjar vi tröttna på det. Det är inte ett lag att lita på längre och med tanke på att slutspelet ligger långt borta är frågan om motivationen ens finns längre.

Edmonton Oilers att vinna (inklusive övertid) spelas till 1,71 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Edmonton Oilers vinner (inklusive övertid)
Odds:  1,71 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  02:00, tisdag 12/3
TV:  viasatxtra logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: