Speltips inför Minnesota Wild – Carolina Hurricanes 16/11: Kvällsmatch

Simon Pålsson Publicerat: 16 november 2019

Det mesta talar för att vi ska få se spänning inför mötet mellan Minnesota Wild och Carolina Hurricanes på lördagskvällen.

Annons:

Det går inte att klaga på det tempo som man nu håller i NHL med massvis av matcher natt ut och natt in. På helgen har man som svensk tv-tittare också chansen att faktiskt se matcher på lite mer humana tider. På kvällen kommer vi nämligen att bänka oss för att titta på minst två raka hockeymatcher från andra sidan Atlanten.

Redan vid 20:00 kommer vi att få se mötet mellan Minnesota Wild och Carolina Hurricanes, en match som borde ha förutsättningarna att bli underhållande.

På båda håll har vi nämligen ganska formstarka lag, men där båda lagen egentligen saknar förmågan att prestera över tid. Det blir ett par starka insatser där, för att sedan ramla ner med en förlust här. Det gör det svårbedömt på förhand.

Carolina Hurricanes har med sig 5-4 efter förlängning (mot Buffalo Sabres) och hela 8-2 hemma mot Ottawa Senators på sistone. Det gör att man kommer med härlig enregi .

Minnesota Wild å sin sida vann hemma mot Arizona Coyotes senast, men har på slutet spelat nästan uteslutande täta matcher. Det verkar vara någon form av regel att det ska bli tätt och uddamålssegrar åt endera håll när Minnesota Wild spelar numera.

Annons:

Vem ska gå segrande ur striden?

På förhand är det här ett möte som har det mesta som pekar i riktningen att det ska bli jämnt. Inget av lagen är riktigt dominanta för tillfället och saknar därigenom kapaciteten att verkligen sätta tänderna i sina motståndare. Samtidigt är man ganska svårslagna från båda håll och det gör ofta att det blir täta matcher.

Minnesota Wild saknar nu Greg Pateryn och Marcus Foligno, som båda står utanför matchtruppen med skador. Det kommer att vara så ett bra tag till med tanke på hur situationen ser ut i båda spelarnas fall.

I bortalaget är Jordan Martinook den enda spelare som inte är tillgänglig. Det kommer han att vara ungefär en månad till. I det fallet är det en spelare som man får och har fått lära sig att klara sig utan.

På det hela taget går det inte att dra några som helst slutsatser eller växlar av skadeläget i något av lagen, men vad vi däremot känner är att vi står inför en jämn match här.

X (oavgjort) spelas till 4,10 gånger insatsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  4,10 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  20:00, lördag 16/11
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 
Annons: