Speltips inför Nashville Predators – Buffalo Sabres 4/12: Målspel

Simon Pålsson Publicerat: 3 december 2018

Det spelas ett intressant möte i den nordamerikanska ishockeyn natten till tisdag svensk tid när Nashville Predators tar sig an Buffalo Sabres.

Annons:

Det är NHL för hela slanten som gäller natten till tisdag svensk tid. Vårt fokus hamnar på mötet mellan Nashville Predators och Buffalo Sabres där spelbolagen är väldigt eniga om att hemmalaget bör gälla som solklar favorit.

I våra ögon är det en högst märklig värdering med tanke på hur starka Buffalo Sabres var i november månad. Visst, två raka förluster på bortaplan inför den här matchen har väckt viss oro, men dessförinnan hade laget nio raka vinster i NHL. Det är knappast en slump och förtjänar faktiskt att belysas lite mer.

Nashville Predators går upp och ner men har en väldigt hög höjd i vad de gör. Allra bäst är laget när tempot är uppskruvat och det handlar om att göra fler mål än motståndarna, snarare än att bara täppa till bakåt och vinna på färre insläppta. Det gör att vi åter tror på ett offensivt inriktat hemmalag här.

En öppen historia

Skadeläget hos hemmalaget är aningen oroväckande med ett par tunga profiler utanför matchtruppen. Filip Forsberg är som bekant handskadad och kommer så vara till januari månad. Viktor Arvidsson är inte heller i speldugligt skick varpå den svenska kedjan är ordentligt bruten. Kyle Turris, PK Subban och Nick Bonino missar också den här matchen. Tunga profiltapp.

Det ser aningen bättre ut för bortalaget, men det finns trots allt ett par spelare som kommer att missa matchen. Scott Wilson, Marco Scandella och Jason Pomiville kommer inte att spela den här matchen. Därtill är Jake McCabe och Conor Sheary är osäkra till spel men har starka förhoppningar om att trots allt komma på spel.

Trots tappen i båda läger tror vi på en öppen historia där gasen används betydligt mer än bromsen. Det känns åtminstone som en rimlig analys på förhand.

Över 5,5 mål spelas till 1,96 gånger krämen hos Betser.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfritt!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 5,5 mål
Odds:  1,96  (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser
Spelstopp:  02:00, tisdag 4/12
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: