Speltips inför Nashville Predators – Edmonton Oilers 3/3: Nattmacka

Simon Pålsson Publicerat: 2 mars 2020

Edmonton Oilers gäller som underdog inför bortamötet med Nashville Predators, en match som vi ser som väldigt jämn på förhand inför den 3 mars 2020.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Natten till tisdag svensk tid är det inte mer än två matcher från NHL på schemat, och vill man ha riktigt bra speltips är det främst det lite senare mötet som man ska rikta in sig på.

Det är i alla fall den match som vi fokuserar på – nämligen Nashville Predators hemma mot Edmonton Oilers. Den spontana magkänslan är såklart god när man läser att det här står på schemat. Det är två intressanta lag att följa.

Det här är två lag som har chans på slutspel, men som måste öka takten och av sluta grundserien med en stark trend för att kunna nå dit. I hemmalaget är Filip Forsberg såklart den stora stjärnan och med sina 18 mål har han varit lagets bästa spelare offensivt i år.

Det kan du däremot jämföra med Edmonton Oilers, som är så beroende av två spelare. Leon Draisaitl och Connor McDavid har gjort 70 mål (!) tillsammans så här långt. Svindlande.
Annons:

Inga skador i hemmalaget

Under stora delar av hösten hade förra säsongens succélag Nashville Predators stora problem med skador, och inte minst ett par svenska spelare var utanför laget ett par gånger. Då hade man svårt att prestera på samma höga nivå som tidigare.

Men nu har det ljusnat på den fronten och inför nattens möte med Edmonton Oilers har Nashville Predators faktiskt inga skador alls. Det kommer inte heller att vara frånvarande spelare av andra anledningar – om vi ska tro den officiella rapporten inför matchen.

Då är det väsentligt värre hos gästerna, som troligen har fem spelare borta. Det rör sig om Joakim Nygård och Oscar Klefbom bland annat, men förutom två svenska spelare saknar man också Michael Green, Kaiser Yamamoto och James Neal. Det är inget vidare utgångsläge.

Spelbolagen tror på målfest här, men vi ser snarare en sluttande trend vad gäller mål från båda lagen. Under 6 mål (asian handicap) spelas till 1.79 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:   Under 6 mål (asian handicap)
Odds: 1,79
Bolag: Unibet
Spelstopp: 02:00, tisdag 3/3
TV:  viasathockey logo
Stream:  viaplay logo

 
Annons:


Annons: