Speltips inför Nashville Predators – San Jose Sharks 9/10: Supermöte

Simon Pålsson Publicerat: 8 oktober 2019

Speltips inför nattens TV-match i NHL mellan Nashville Predators och San José Sharks är en självklarhet.

Annons:

Det ska spelas över 80 omgångar i grundserien av NHL, varpå det verkligen gäller att inte bli för alarmistisk i tonen redan ett par omgångar in i serien. Det är också så att ishockey i allmänhet och NHL i synnerhet handlar mycket om formtopp och momentum för lagen, snarare än att man håller en jämn, hög nivå hela tiden.

Det är åtminstone så man får hoppas att det är för San José Sharks, som trots att man har en av världens bästa spelare i laget (den svenske backen Erik Karlsson) fått en svag inledning på säsongen med två raka förluster med klar marginal. Här vet vi att det finns mer att ta av, men kanske är en formtopp ett par veckor bort trots allt.

Nashville Predators däremot har öppnat starkt och står på två raka vinster, med bra go i laget och fin offensiv i båda matcherna. Det är fortfarande flera svenska stjärnor som är drivande i lagets offensiv och baserat på hur det har sett ut hittills, vilket egentligen är på tok för kort tid för att dra några slutsatser, kan det här ändå bli en rolig säsong. Igen.

Annons:

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

San José Sharks har haft en tung inledning på den här säsongen och en del av förklaringen kan ligga i det faktum att man haft många spelare borta med skador och andra bekymmer. Inför matchen mot nashville Predators ser det ungefär likadant ut som tidigare, med flera spelare som står som osäkra kort. Det rör sig inte minst om Marcus Sörensen som har problem med någon form av okänd skada. I övrigt missar Tim Heed, Jacob Middleton och Dalton Prout matchen.

Vidare är Evander Kane ute med en avstängning. Han fick tre matcher efter att han gett sig på en domare i en match. Först på tisdag, när Dallas Stars väntar, är han redo för spel igen.

Nashville Predators har däremot inte offentliggjort vilka spelar som inte finns tillgängliga, eller som finns tillgängliga för den delen, men baserat på inledningen på säsongen ska det här inte vara några större bekymmer.

Här tror vi att formen blir avgörande och att Predators står inför en ny vinst.

Nashville Predators vinner (inklusive OT) spelas till 1,62 gånger såsen hos Bethard.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Nashville Predators (inklusive övertid)
Odds:  1,62 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  02:00, onsdag 9/10
TV:   tv3sport logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 
Annons: