Speltips inför Nashville Predators – Vegas Golden Knights 31/10: Målspel

Simon Pålsson Publicerat: 30 oktober 2018

Vårt huvudsakliga fokus hamnar på den raka målmarknaden inför nattens möte i NHL mellan Nashville Predators och Vegas Golden Knights, en härlig drabbning.

Annons:

NHL på schemat natten till onsdag svensk tid och det är inte vilken natt som helst för den som älskar den amerikanska ishockeyn. Det är väldigt, väldigt många matcher som går att fokusera på och efter noga övervägande föll vårt personliga val på just mötet mellan Nashville Predators och Vegas Golden Knights.

Båda lagen stod som bekant för väldigt starka säsonger förra året och gick därmed in i den här säsongen med stora förhoppningar om att kunna vara med och slåss om det på allvar. Det går att förstå varför med tanke på hur lagens båda spelartrupper ser ut.

Nashville Predators öppnade lite trevande, men har fått upp farten nu. Med sex vinster på sina åtta senaste har laget låtit det offensiva spelet tala igen och har på sina åtta senaste matcher gjort minst tre mål i samtliga. Det är knappast en slump.

Vegas Golden Knights hade en trögare inledning på säsongen, men sprattlade till med tre raka vinster i mitten av oktober. Det gör att självförtroendet nu är bättre, med stabilt målskytte i match efter match.

Spel på målmarknaden

Hos gästerna finns det som bekant ett par långvariga avbräck som inte kunnat spela under säsongsinledningen och som nu väntas vara borta ett tag, däribland den avstängde Nate Schmidt och underkroppsskadade Paul Sastny, en viktig center. Därtill är Cody Eakin och Max Pacioretty högst osäkra till spel den här dagen.

Bättre är utgångsläget hos hemmalag, som däremot saknar målvakten Pekka Rinne och backen Dan Hamuis. Vidare är Austin Watson borta med aavstängning till mitten av november månad.

Trots sina avbräck är det två stjärnspäckade lag och vi litar på att det blir full flärd från båda lagen egentligen. Detta efter att båda fått upp form, fart och tydlighet i sitt spel efter säsongsinledningen som gick lite i andra tecken.

Över 5,5 mål spelas till 1,95 gånger såsen hos Betway.

Annons:
  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 5,5 mål
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway
Spelstopp:  01:00, onsdag 31/10
TV:   viasatxtra logo
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: