Speltips inför New Jersey Devils – New York Rangers 18/10: Derby i NHL

Simon Pålsson Publicerat: 16 oktober 2019

Efter sex raka matcher utan vinst är det dags för New Jersey Devils att söka revansch i derbyt mot New York Rangers natten till fredag.

Annons:

Det är full fart på andra sidan Atlanten i stort sett varje natt nu och natten till fredag svensk tid är inget undantag. Då spelas närmare tiotalet matcher i NHL, men i våra ögon är matchen på östkusten mellan New Jersey Devils och New York Rangers allra mest intressant.

Det finns en rad anledningar till det, men det faktum att det är ett slags derby spetsar såklart till spänningen på förhand.

Vidare finns det ett svenskintresse för en match av den här sorten. Eller vad sägs om att Henrik Lundqvist nu behöver studsa tillbaka efter en svag insats senast?

New York Rangers har två vinster och en förlust, hemma mot Oilers senast, i sitt bagage hittills. Det går att jämföra med New Jersey Devils som redan hunnit med att spela sex matcher. Det har faktiskt inte blivit en enda vinst på sex omgångar. Det är svindlande svagt.

Annons:

En tät match att vänta

Det går att säga en hel del om den skadesituation som nu har drabbat New York Rangers, men att inte kalla den ansträngd vore att ljuga. Det är direkt tunga spelare som nu står utanför matchtruppen med olika typer av skador eller sjukdomar.

Det ser ut att gå någon form av influensa i laget då både Brendan Lemieux och den svenske stjärnan Mika Zibanejad insjuknat under veckan. Det återstår att se om dessa kan komma till spel här. Chris Kreider och Marc Staal är två andra osäkra kort, men i båda fallen rör det sig om spelare som snart är tillbaka.

Hos hemmalaget är Nico Hischier och Andy Greene borta med skador och har så varit ett tag, eller åtminstone dragits med problem ett tag.

Här ser vi framför oss en jämn match mellan två på pappret jämna lag, där hemmaplansfördelen väger över för den lilla fördel i form som gästerna har. Ett derby är dock alltid ett derby.

X (oavgjort) spelas till 4,10 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  4,10 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  01:00, fredag 18/10
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 
Annons: